"Беркут" та ДАІ почали активно відпрацьовувати Рахівщину (ФОТО)

9
3

У результаті профілактичного заходу правоохоронцями було перевірено 419 одиниць автотранспорту, 16 підоблікових громадян.

Під час рейду  виявили 73 особи, які порушили правила адміністративного законодавства, повідомила Олеся Чайковська з Рахівського РВ УМВС. 

За порушення правил дорожнього руху притягнуто до відповідальності 53 особи, в тому числі 5 за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, 7 за керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування. 17 протоколів складено за  розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді, 1 за порушення громадянами строків реєстрації (перереєстрації) правил взяття на облік зброї, тощо.

- Головною метою відпрацюванн було виявлення та попередження порушень Правил дорожнього руху та швидкісних режимів, які безпосередньо впливають на стан аварійності на дорогах. Профілактичні відпрацювання в районі проводяться систематично, тільки цього року їх відбулося 20, адже такі заходи завжди приносять очікуваний результат. Досвід доводить, що будь які профілактичні заходи сприяють покращенню криміногенної обстановки та загалом поліпшують правопорядок в районі, - зауважує начальник Рахівського райвідділу міліції Віталій Шимоняк.

Коментарі

W
Wolf

Можливо трошки порядок буде!

W
Wolf

Можливо трошки порядок буде!

W
Wolf

Можливо трошки порядок буде!

Читайте також