"Беркут" забарикадував Банкову щитами (ФОТО)

9
3

Одразу після жорсткого розігнання натовпу на вулиці Банковій, бійці "Беркуту" позбирали каміння з землі та почали барикадувати вулицю щитами.

Нагадаємо, "Беркут" розганяючи натовп бив усіх без розбору. Є постраждалі та поранені.

Коментарі

С
Слов"янин

Відзомбовані люди, сп"янілі від ілюзії перемоги, зібралися на майдані Незалежності під пам"ятником... чорному янголу. Характерна символіка. Ці люди - "щирі українці" Яценюк, Порошенко, Тягнибок, Тимошенко-Капітельман, Кличко і Ко - повинні не забувати про дію ККУ, зокрема щодо повалення конституційного ладу. Як каже древня народна мудрість, масонерія перемагає майже всі битви. Окрім останньої... Автор замітки мусить якось визначитись... З ким він?

Wolf до Простак

Ти задовбав вже один і тотже комент копіювати і кидати під різні статті!

П
Простак

Дивився пряму трансляцію "Громадського телебачення". Правоохоронці СТОЯЛИ без щитів, а "мирні демонстранти" підігнали бульдозер і під його прикриттям кидали у БЕЗОРУЖНИХ міліціонерів каменюки з дорожнього покриття і фаєри. Було чути і таке : " Бери лопату чи патика". Слово "патик" навряд чи відоме в східних регіонах держави. "Лідери опозиції" кажуть, що навіть не чули про спробу захоплення будинку Адміністрації Президента. Приїхали лише тоді, коли взнали, що спроба не вдалася і лицемірно звинуватили в подіях "провокаторів". Цікаво, як вони будуть пояснювати "мирне" захоплення будинку КМДА.

Читайте також