Бейла Ковач з угорського "Йоббіка" збирається на "референдум" сепаратистів до Донецька?

25
4

Українське МЗС надало перелік "міжнародних спостерігачів", яких допустили на півострів для роботи на так званому "референдумі" щодо приєднання до Росії.

З'ясувалося, що під час проведення "референдуму" в Криму дії Російської Федерації у Європі підтримали лише представники ультраправих, неонацистських та комуністичних партій.

Серед них, наприклад, Бейлу Ковача (представника угорської партії "Йоббік"), відомого нападками на євреїв та циган, грека Ангуракіса, який має репутацію неосталініста, та інших. Варто зазначити, що Бейла Ковач мав представництво і на Закарпатті (у місті Берегово), однак після подій у Криму місцева реформатська церква розірвала з ним договір про оренду приміщення.

Нагадаємо, ОБСЄ та навіть міжпарламентська асамблея СНД своїх спостерігачів на кримський "референдум" офіційно не направила.

Нині українська влада вирішує питання, чи доцільно проводити 25 травня цього року разом із позачерговими виборами президента України референдум, на якому українцям запропонують визначитися щодо державного устрою країни.

Тим часом, у Донецькій області сепаратисти створюють власну ЦВК, аби провести свій власний  "референдум" 11 травня. Отже, "кримський сценарій" цілком можливий на сході України.

Цікаво, кого ми побачимо там у якості "спостерігачів"?

Коментарі

Ж
Жандарм

Арештувати!

ДЛ
до лунтика

Ти до кого звертаєшся?

Л
лунтик

йоббик пусть уйобываєт домой, позиция у него! тут УКРАИНА, а не его позиция!

ОС
Олег Савич

ДУмаю що Бейла Ковач має право на власну позіцію ,добре що з нашими нациками все в порядку осболиво коли у Львові проводяться факельні шествія з закликами вбивати неУкраїнців ,це нормально?Потім дивуються що Донбас накивав пятами.....

Читайте також