Без Безвізу: у порядку денному ЄС на листопад нема скасування віз для українців

3
22

У плані відсутнє також питання так званого механізму призупинення безвізового режиму.

Про це йдеться у порядку денному наступної сесії Європарламенту, яка має відбутись у листопаді. 

Нещодавно, Петро Порошенко в одному з виступів заявив, що українці отримають безвізовий режим вже у листопаді 2016 року. Питання мало бути вирішене на листопадовій сесії Європарламенту. 

У порядку денному листопадової сесії ЄП питання українського "безвізу" не розглядатиметься. 

Коментарі

З
Закарпатец

http://topnewsrussia.ru/grossmejster-putin-analiz-ukrainskoj-partii/ Гроссмейстер Путин. Анализ украинской партии http://colonelcassad.livejournal.com/3057277.html Шок от ТРАМПА!

З
Закарпатец

Ну расскажи и чем пахнет? Народ интересуется, вижу ты большой специалист по этому вопросу. У Ляшко стажировался? https://www.youtube.com/watch?v=ZCxAmhNqeb0 СРОЧНО!!! КИЕВ БУНТУЕТ!!! ТОЛПА НА ГРАНИ: ПОРОШЕНКО, ПОШЕЛ ВОН!!! Е. Мураев

З
Закарпатец

еще я могу рассказать чем пахнет ширинка ботоксного

З
Закарпатец

http://topnewsrussia.ru/grossmejster-putin-analiz-ukrainskoj-partii/ Анализ украинской партии

З
Закарпатец

На Украине это не просто наиглавнейший политический - системообразующий, национальнообьединяющий вопрос - ЭТО ВОПРОС ЖИЗНИ И СМЕРТИ БАНДЕРОВСКОЙ ИДЕИ - БАНДЕРА ПРИЙДЕ ПОРЯДОК НАВЕДЕ. ПРИЙШОВ , 3 года прошло, А НЕ ХЕРА НЕ СДЕЛАНО!

UC
ungvar ce vkraina?

а у меня вопрос ,не понимаю ,давно не живу на украине. почему так важно этот безвиз ? никогда нигде не слыхаl ,не видел чтоб такое было политической темой ,чтоб президенты вмешивались,чтоб такое обсуждалось в обществе ,это же вопрос технический .

Л
ЛОЦИ

до Закарпатця я лично согласний

З
Закарпатец

Неужели мозг совсем пропили? Дело даже не в том разрешат или не разрешат украинцам посещать ЕС в безвизовом режиме, хотя я лично в это не верю. Для тупоголовым по пунктам: 1. Даже если разрешат, то это будет разрешение на ТУРИСТИЧЕСКОЕ ТРЕХМЕСЯЧНОЕ, посещение БЕЗ ПРАВА НА РАБОТУ!!! 2. Для получения этого разрешения будет необходимо представить на обозрение таможни бабло гарантирующее безбедное существование (не менее 100 евро в день), проплаченную гостиницу или приглашение. Теперь вопрос КТО СЕЙЧАС МОЖЕТ ПОСЕЩАТЬ ЕС? Отвечаю - кто мог раньше, тот будет посещать и впредь . Теперь основная МАЙДАНУТАЯ идиома "Украина це Европа" - та кто ж против? Только в Европу вас не пустят, в евросоюзе вас точно не ждут , это же касается вашей заветной мечте НАТО. НИКТО, НИКОГДА ВПРЯГАТЬСЯ ЗА БАНДЕРОВСКУЮ УКРАИНУ НЕ БУДЕТ. Ваша доля стоять с протянутой рукой в прихожей и ждать подачек.

З
Закарпатец

Обратите внимание, как ссыкливо, на полусогнутых, вполголоса протестуют украинцы против откровенного уничтожения Западом их страны и народа... Где былая смелость?.. Где Майдан? Где "коктейли Молотова" и баррикады? Где "Разом нас богато?" Где горила шина ба-ла-ла"? Нет - ничего. И в помине нет. Национальная украинская "жопная чуйка" безошибочно подсказывает, что у власти - не Янукович, который собственной жизнью рисковать будет, на крах карьеры пойдет, но войска на народ не пустит. При нем "майданить" было комфортно и безопасно. Сейчас у власти - нацисты. Они в полсекунды превратят любой Майдан в кровавый фарш. "Мыздобулы!!!", - шановни Панове! Теперь удел украинцев(укров) - сидеть по своим пещерам и... тихо материть москалей. За то, что они допустили Майдан, кляти вороги....

Z
Zoltan

Чтобы отвести внимание общества, опять взялись за "патриотизм": на этот раз выступают за якобы защиту украинского языка и одновременно наступают на националные меньшества. Один фолософ сказал: кодга вверхах уж сильно заговоят а патриотизме, на самом деле этим прикрывают огромное свинство!

В
Вася

Не переживайте сепари москальській буде безвіз і все в нас буде зашибісь

Л
Лобан

Невже вищім пілотажем системи державного управління є організація еміграції своїх громадян за кордон, а не налагодження нормального життя в Україні? Це рівень майданутої публіки, яку використовують всі, кому не лінь.

Д2
До 21:12

Вибачаюся за блискавичну відповідь...Буде,не бійся,тебе не будуть ,турбувати .

Д
До18:43

Рамзан Кадыров :нас не может устраивать предлагаемый минфином вариант проекта бюджета РФ ... Я же не смогу достроить " Ахмат-тауер". Кто же вам покажет вашу КУЗЬКИНУ МАТЬ...................................................

Д1
До 18.42

Безвізовий для УА не буде. Причини- Не будуть псувати відношення з Росією. У вас громадянська війна. Цілкова заосталість теріторії. Не робить ілюзії. І ніхто вас тут в Європі не хоче. Вашу хамовитість не хочуть а мафії бояться. Привіт з Європи.

В
Варош

Невже вищім пілотажем в системі управління державою є отримання безвізового режиму з ЄС? Невже у майданутих істот закінчилися аргументи?

1
11:57

Хоч ти Олег і вася трудитесь , не покладаючи рук , безвізовий буде . Забий свою думку у йинно місто кацап . Што ся касать до того , штого чисток удалили , для пудняття рейтингу . Особо для нього - PIZDARULURUS.

P
ProRock

Коментатору 01.11.2016 10:55 - ти натякаєш що майдан був організований агентами кремля для того щоб скинути агентів кремля щоб підселити на їх місце агентів кремля і тепер кому не подобається ця "влада" той агент кремля і розхитує економіку України? ти натякаєш що ми "можемо справитись з нашою владою" ти читав Едекларації? один написав що від жебрак,а один троліон написав і ні одному не другому нічого не буде, знаєш чому? ...недоторканість... де майдан ??? якби не втрутилась расея ти уявляєш скільки б людей перебили з криком москаляку на гілляку(Одессу нагадати)??? Олегу - тебе за такі вислови в сепари охрестять(перед усіма встати і сказати та забийте в жопу свій безвізови режим розвернутись і піти! це ж до Расеї треба розвертатись...) до 01.11.2016 11:03 нагадай в якому районі закарпаття(Україні в цілому) балакають на щирій чистій українській літературній мові?? сугубо моя думка - лише особо упороті вірять в те що майдан був волевиявленням народу...

ДЗ
До закарпатця

Ой ти чииистий корінний закарпатець шо по мацкальськи пишеш! Ой коріня у тя не закарпатські неборе!!!!!!

ДЗ
До закарпатця

Проблема в тому шо при любому повстанні і при любому майдані тут буде мацкальня!!!!!!!!і вони лиш і чекають того момента!!!! Народ не боїться влади..... просто лиш шось почнется як мацкальота бистро зарулить з понтом вирулювати гражданський бунт!!!! Тому ми раби яких загнали в угол!ми можемо справитись з нашою владою кіби ніхто не прибіх їй на поміч! І кіби не вторгнення мацкальні після майдану то повірь сьогоднішня влада боялась би народу після долі януковича! І був би кожен рік майдан поки б не було те шо хоче народ!!!!! Но і за мацкальоти це нереально зробити бо вони цього лиш і чекають

О
Олег

Та чесно кажучи він нам уже нах. І не нужен! Так унижатися перед ними....капец простоо.... перед усіма встати і сказати та забийте в жопу свій безвізови режим розвернутись і піти! Для чого йти туда де тебе не чекають і так перед ними унижатись

В
вася

Порох як і усе - лем би людям очи замилити. То самий великий брехач з усіх презиків. Де майдан? Наскакалися? Не добрий вам був Яник! Аби вас чорт усіх забрав з тої нещасної Украйни, жиди вонячі.

Читайте також