Без коліс: Десятки машин між Мукачевом і Свалявою опинились у пастці (ВІДЕО)

16
32

Автівки з пробитими колесами і погнутими дисками, через ями, стоять на узбіччі дороги на відрізку від Чинадієва до Сускова.

Як розповідає журналіст телеканалу Sirius Артур Іванчо, автівки десятками пошкоджують свої колеса і диски через великі вибоїни.

Дорога неосвітлена і водії, не помічаючи ями, попадають у пастки. Дехто трафив у ями двічі і залишився навіть без запаски.

Одночасно у вибоїни потрапляють по 3-4 автівки. Десятки автомобілів стоять узбіччі без коліс.

Детальніше дивіться у відеосюжеті телеканалу Sirius.


Нагадаємо, нещодавно на об'їзних дорогах Мукачева, через ями, застрягли у заторах півтори сотні вантажівок. Перед цим патрульним довелось навіть перекривати вулицю.

Коментарі

ЖД
Жозеф де Местр

«Кожен народ має ту владу, на яку заслуговує» - аксіома з ХІХ ст. Якщо суспільство саме з пеленок порушує закон, продається за гречку, мовчить, не протестує, робить революції – але не контролює владних псевдореволюціонерів, то шо воно хоче від влади. Це шо святі прийдуть? В українському варіанті риба гниє не з голови. Цим українське суспільство відрізняється від французького, німецького...

1
123

Їхав з Мукачева до Рахова, дорога ужасна у Тересві на мості ями више колін залиті водою будьте обережні.

В
Водій

Тепер зрозуміло проти кого голосувати.

Т
Троцкій

Ями на дорогах для того щоб не літали як навіжені. Плюс автосервіс-шиномонтаж за ями платять дорожникам. Ну страждає ходова, але автосервіс теж хоче жити.

В
Віктор

І як завжди у нас ніхто ні що не відповідае бо всі мають з того зиск!

Y
YA

Та киев чоп то еще такое, вот на Иршаву там вообще супер дорога. И тоже делали летом

Д
Дмитро

Позорище!

М
Мішо

Треба їм тоті побиті колеса на голову натягнути

П
Правдоруб

Цікава у нас країна, дороги будують та будують, ремонтують цілий рік і в дощ і в сніг і в суху погоду але їх як не було, так і не має. Гітлер, як побудував в 1933 році автобани, так по ним до цих пір німці з кайфом їздять. В Арабських Об'єднаних Еміратах літом в тіні до +45 а по ЇХ дорогах їздять багатотонажні фури і нічого - асфальт НЕ ПЛАВИТЬСЯ (як у нас). Не розумію ЧОМУ в Україні НЕ МАЄ ДОРІГ????

ДВ
До водій 26.01.2019 22:40

В Словаччині жодної ями на трасі тепер, хоча там така ж зима. Єдине, то бачив ями на парковці перед магазином одним у Міхаловцях.

ВК
Верхній коропець

Треба знімати Москаля із посади!

1
1991

я щас порізавав колесо миж Мукачевом І Бурегово

В
Водій

Хто їздить по сусідніх країнах? Там є такі колодязі на дорожному полотні?

П
Пітьо

У твому найбільше *смислу*,одразу видно "високоосвіченість"(два класи і довгий коридор)...

Д
ддд

яка краіна така й дорога ,які люди такі проблеми всьо по феншую

С
Сергей

вибори.суд. вязниця.

V
vin

Треба щось робити..... дорогу перекривати , поліцію викликати, може в телебачення попаде сюжет - київ хоть побачить.

НП
Но позирай

До чого тут автодор?читаю комменти і сміюся, трасу Київ - Чоп обслуговує фірма ТБЦ яка виграла тендер, а не автодор, пишіть скарги на них, викликайте поліцію, подавайте на них в суд на відшкодування коліс, повірте ця фірма грошей має доста, це ж її хвалило мукачево.нет,що мов який потужний завод поклали, яка техніка офігенна,а ніфіга не роблять,перехвалили...

І
Іван

Для чого писати чуш "Свалява Мукачево,"ями- повезіть дурачка того у Кушницю,Кам'янське,Теково там де на десять метрів -50 ям по пів метра в глибину -деbіли!!!

М
Містний

А де правоохоронні органи дороги в області неремонтуються гроші автодору виділяються ....напевно одні крадуть а інші кришують.

N
Nord

Я чекав 27 років, ходив голосував кожного разу і надіявся на краще, що все буде добре і діти зможуть жити в нормальній країні. Но ніфіга не мінялося, діти ростуть і життя минає. Забив я болт, я тепер живу, я тепер хочу змін на краще, і я люблю свою країну но вона не любить мене ...

І
Іван

Відповідальних в мусорний бак!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Б
Бобер

Подяка редакції Мукачево.нет, за те що ви висвітлюєте дійсно важливі питанння: а важливі питання - це не х...я типу "томоса", а дійсно те - що стосується кишені кожного громадянина, а якість доріг крім кишені - впливає ще й на фізичне виживання населення.

З
Золтан

Виправіть заголовок! Не опились, а опинились.

О
Олег

Грубо говоря около 50% стоимости топлива, это налоги. Куда они деваются ?

О
Олег

Сейчас по трассе Киев -Чоп ехать можно не быстрее чем 40-45 км/ч, а в темное время суток и тог меньше. Езда напоминает слалом, при чем за частую еще и по встречке. А возле Свалявы там еще и стыки на мостах в ужасном состоянии.

І
Іван

В державі на будівництві доріг за роки незалежності вкрали не один мільярд доларів, всі шляхи запущені і навіть зараз кіть почнуть чесно робити, то треба 2-3 бюджети держави, щоб кардинально поміняти ситуацію. Фантастика!

М
микола

Слава Україні! Автодору теж слава!

Р
Рем

Гріх ще жалітися: ви проїдьтеся іншими автодорогами нашого краю - там танк "Т 34" не проїде. Наприклад, автодорога "Берегово - Іршава" - там такі ями, як у відео, суцільно - на ділянці 20-25 км. Москаль (обладміністрація), Петрушка (Берегівська райадміністрація), Горін (Іршавська райадміністрація) керівництво автодору всіх рівнів - після зміни влади повинні понести кримінальну відповідальність із конфіскацією майна за той катастрофічний стан інфраструктури.

І
Ігор

Історія стара. Нічого не міняється. Я їхав декілька років тому на 2х пробитих колесах аж до Сколе

Й
йотьо

Їхав тиждень тому – це просто шок від цієї «міжнародної» траси. Ще вдень якось вирулюєш, но ввечері – жопа повна: їхав зі швидкістю 40-50км. і молився, щоб не влупитися в ці колдобини по 20см. Боявся не про колеса, а щоб живим лишитися. І ніякі автодори, поліції за це не відповідають!? Надіюсь лем людські прокльони їм боком вийдуть

ЯТ
Я там їхав

То не лише до Сускова такі ями то почті до самого перевала така дорога розбита,ями на пів колеса. Немешу І.М. все рівно яка дорога,бо у нього службовий джип,який держава ремонтує. Закарпатавтодор візьміт приклад від своїх Львівських колег,ні ям на дорогах ні снігу,все чистенько і відремонтовано!

Читайте також