Без посвідчення і з вітерцем: На Мукачівщині поліція доганяла п'яного водія

5
6

Спершу, поліція Мукачівського районного відділення в селі Обава спробувала зупинити «ВАЗ-2108» та пояснити водію, що їздити з пошкодженою фарою заборонено.

Але, як розповіли у поліції, автомобіль не зупинився на вимогу правоохоронців та спробував втекти. Поліція наздогнала авто в селі Косино.

Водій «ВАЗ-2108» виявився п’яним, більше того, чоловік ніколи не мав водійських прав.

За всі ці правопорушення правоохоронці склали відповідні протоколи.

Нагадаємо, вчора, на в'їзді в Мукачево зіткнулися дві Skoda.

Коментарі

М
Мікулаш

Де Обава і де Косино. І це прийшлося міліціштам зупиняти так довго якогось "Жигуля" ? Пів області проїхав. Оце "оперативно".

М
Місцевий

Молодець ДІДО! Понаїзжало їх, тих вонючих галечан-полячків до нас і нас учать як нам жити і говорити. Чого я маю писати так як його бабця пише, а не так як ня дідо з бабков учили? Ви вже там хоть тоалєти нормальні постройте, а то ще дотипир у срайлики ходите, розумаки.

Д
дідо

а 3 чого ти в3яв Ю ош мукачевонет мае писати по xoxляцьки Кіть тися нелюбить то не 3аxоди на сайт

Т
Тверезі

лем пусля празникув.

Ю
ю

не "права", а посвідчення водія!!!! Невже так важко запам'ятати...Хоча не тільки наші журналісти неграмотні, але мені попадалися і міліцішти такі ж. Хоч з них посміявся, коли просили "права", а я їм казав, що вони, тобто права гарантовані Конституцією. Рівень нашої влади, і четвертої теж, аж зашкалює...

І
Іштван

Пяні шофери давлять людий на зебрах, пяні прокурори понтуються, пяні виноградовські акушери бють єден другому писок у роддомі на очах у беременних. То вмі добрі новини за три дні. Є хтось тверезий на Закарпатті?

Читайте також