Без Реброва: Ференцварош із російським тренером сенсаційно вилетів з Ліги чемпіонів

13
10

Слід зауважити, що Черчесов після цієї гри більше не тренер "Ференцвароша".

"Тренер з країни-терористки доведе "Ференцварош" до ручки. Ну і нехай. Не перемогти команду з Фарерських островів – це сором", - так розпочинався міні-звіт про перший матч "Фраді" проти Клаксвіка, який закінчився з рахунком 0:0. Але нічия для тренера з недолугої країни – то ще був успіх. Вдома "Ференцварош" програв 0:3, - повідомляє ресурс ЮА-Футбол.

Цілком закономірно. У фарерців від початку було більше моментів й вони час від часу ними користувалися. Спершу забили з пенальті, який був призначений за грубий фол Чівіча проти Фаро. Далі – перехоплення в центрі поля й стрімка контратака, розіграна до вірного. І на десерт – курйозний гол дальнім ударом з флангу в момент, коли голкіпер "Ференцвароша" загубив ворота.

Шансів відігратися в угорців не було. Клаксвік грав добре й мав достатньо моментів, аби тримати суперника на відстані, навіть якщо той (суперник) заб'є.

Після цього історичного приниження президент "зелено-білих" Габор Кубатов вирішив припинити співпрацю з російським тренером Станіславом Черчесовим. "Результат моєї особистої бесіди зі Станіславом Черчесовим – ми більше не працюємо разом", – написав президент клубу на своїй сторінці у Facebook. Інформацію підтвердив і офіційний сайт угорського клубу.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Б
богарови

сидиш у мустянці то і сиди. тихинько

747 до ВоВа

З Ребровим стали чемпіонами Угорщини три раз подряд!!! і вперше за 25 років вийшли в основну сітку Ліги Чемпіонів!!! Реброва там на руках носили!

П
Паприкаш

Мадяри не знають грати в футбол, най мусор ловлять по ріці

F
Fradi

Hajra Fradi! Hajra Rebrov!

В
ВоВа

а з Ребровим виграли лігу чемпіонів

ДУ
до упц мп

Йди собі, сарако, анафемуй собі тихенько

УМ
Упц мп

До нижніх коментаторш угомоніться іроди!!!

*
*****

Стали лузерами, як і заслужили.

КЛ
коцкаста лобда

Шо за дебіл на фоті?! Прігожіна брателла?

Б
Богар

Гнойовийк юа пиши про украiну, а ще краще про Одесу !!

Читайте також