Без закордонного паспорта Чехія не буде продовжувати українцям дозволи на проживання

23941 13

Іноземці зможуть перебувати на території країни лише з дійсним закордонним паспортом.

Про це повідомили в міністерстві закордонних справ Чехії.

Зазначається, що це одна з головних вимог для продовження терміну дії візи – довгострокового (dlouhodobého) або постійного (trvalého) проживання.
«Без дійсного закордонного паспорта ваш запит на видачу або продовження дозволу не може бути задоволений. З огляду на вищевикладене, не рекомендуємо перебувати на території Чехії без дійсного паспорта», – заявили в МВС.

Водночас в міністерстві підкреслили, що ця інформація не стосується власників тимчасового захисту та візи толератності, яка була видана у зв’язку зі збройним конфліктом в Україні. Для цих людей діють спеціальні правила.

При цьому в МВС додали, що «для всіх іноземців, які проживають у Чеській Республіці (незалежно від типу дозволу на проживання), виїзд з Чехії без дійсного документу неможливий».

Коментарі

БП
Богуслав прокеш

Дуже ця новина смердить брихнею але з понеділка піду до міністерства внутрішніх справ і взнаю чи це є правда. Та заодно покажу там цю статтю.

.
.........

Це брехня такого закону немає і такої інструкції також. Але прихисток azil може попросити кожен не зважаючи на національність. Мук... Нет пишіть правду а не видумки. Всім добра

Читайте також