Безкінечна жіночність – головний тренд в одязі 2021 року

30
0

Мати стильний та привабливий образ – істинне бажання кожної представниці прекрасної статі.

Та не зважаючи на модні тенденції, які можуть варіюватися з приходом нового сезону, існують незмінні тренди, що залишаються актуальними не залежно від часу та пори року за вікном. Жіночність – саме той основний критерій в образі сучасних красунь, якого ніколи не буває забагато. А що може більш тонко підкреслити цю унікальну рису, ніж жіночі плаття в різноманітному асортименті. Класичні, ділові, повсякденні, коктейльні, для активного відпочинку і на улюблену роботу – ідеальний варіант знайдеться для будь якого виходу.

Та давайте про все по порядку. Готуючись на романтичне побачення, якийсь святковий захід чи коктейльну вечірку з друзями зверніть увагу на сукню в квітковий принт. Саме цей малюнок на тканині додасть сформованому аутфіту ще більшої жіночності, легкості та романтичного настрою. Палітра з контрастних яскравих кольорів стане ефектним акцентом і підкреслить вашу впевненість. А більш нейтральна нюдова гамма стане вдалим вибором для ніжних і стриманих натур.

Що стосується ділового стилю, в ньому сукні теж займають своє особливе місце. І навіть якщо ви прихильниця класичних строгих костюмів з жакетами та брюками, все ж придивіться до монохромних елегантних суконь. Напівприлеглий крій, не глибокий виріз декольте та лаконічна довжина міді допоможуть створити привабливий і водночас стриманий лук. В теплий сезон віддайте перевагу світлим нейтральним відтінкам: бежевий, молочний, пудра. Для прохолодної пори, актуальними будуть – сірий, синій та універсальний чорний. Саме для жінок, які і в діловому світі прагнуть виглядати витончено та жіночно, бренд HELENA представив широку пропозицію класичних суконь на будь який смак.

В менш суворий дрес-код ідеально впишуться плаття з ненав’язливим принтом в смужку, завжди трендову клітинку та грайливі горохи. Вироби з деніму в поєднані з практичним кроєм також знайдуть своє місце в базовому гардеробі.

І окремо, хочеться відмітити сукні з мережива чи його елементами. Це одні з найбільш ефектних та святкових моделей, одягаючи які ви точно не залишитесь без захопливих поглядів на всякому торжестві.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також