Безкоштовний хліб для нужденних: в Ужгороді започаткували благодійну ініціативу

17
4

Наразі вона діє в 2 магазинах хлібобулочних виробів, але з огляду на позитив, який викликала акція у медіа та соціальних мережах, є всі шанси, що її підтримає ще більше закладів.

Як пише видання Varosh, ідею купувати хліб тим, хто не може собі його дозволити, нещодавно почала втілювати торгова марка "Полонинський хліб", таким чином приєднавшись до всесвітнього руху "Віддай, якщо можеш – візьми, якщо хочеш".

Ідея полягає в наступному: Ви оплачуєте благодійну хлібину (каву, чай, тістечко, напій, тощо), продавець бере стікер з назвою продукту і розміщує на інформаційній дошці проекту. Скористатися оплаченою покупкою може людина, яка не має матеріальної змоги здійснити її.

Наразі ця акція діє в 2-х магазинах в Ужгороді на Корятовича, 22 та проспекті Свободи, 40. І там обіцяють пильнувати, аби справді нужденні отримали хліб та інші продукти.


Зауважимо, що схожу акцію ініціювали нещодавно і в Мукачеві: у одній з аптек міста будь хто може придбати ліки для тих, хто не має таку змогу. Окрім ліків там планують ділитися іншими супутніми товарами.

Коментарі

ММ
Майдан мозга

Браво, догаздували капіталішти!!! Ще карточки введіть! Коли розвалювали Союз,то дурним людям "рай земний" налапшили! Капіталізм,то погибель людська,але одурманені люди,погибель свою самі запрошують!!!

П
Пасульов

Спасибо, что сказали, где именно в ближайшее время будет куча цыган и бичей. Продолжайте вовремя информировать население, чтобы нормальные люди в эти магазины не ходили.

ФФ
фос фуд

Не морочте лбдям голову.Безкоштойний і благодійний- то не зовсім одно і то же.

К
кіть

тот хліб всьотаки дойде до бомжа....не забудьте го поламати...бо понесе за 50 грам лишить на ближайшуй точці.... ЛЮДИ ДІЛА СЬОГО Є ЦЕРКОВ....НЕСИ ГРОШІ ТУДА....І БОМЖІ ГУРІ ЦЕРКВОВ ЇСТИ ГЛЯДАЙТЕ...всьо давно придумано...а кіть там ниє совісти ужек та де ї глядати?)))))))))) ТИ ДАЄШ НЕ ЛЮДЯМ....А КЛАДЕШ СОБІ НА СЧЬОТ НА НЕБІ....БОГ У ТЯ ЗИЧАТЬ...ТАК ДАВАЙ НА ДОБРО.......І ВЕРНЕСЯ ГИЙ.

Читайте також