Безкоштовний спортмайданчик на набережній Мукачева планують встановити вже навесні (ПРОЕКТ)

15
13

Відповідний проект рішення буде винесено на розгляд чергової сесії.

Як розповідає Мукачівська міська рада, з клопотанням про розміщення майданчику в парку на вулиці Валенберга звернулися представники громадської організації «Закарпаття-спорт». 

За ініціативи міського голови цю ділянку пропонують передати організації в постійне користування. Проект планують втілювати в життя вже цієї весни. 

За проектом це має бути поліфункцікональний спортивний майданчик для дітей та дорослих для заняття різними видами спорту. Проект презентував керівник комунального підприємства «Мукачевопроект» Іван Черепаня.

Загальна орієнтовна площа території скверу 2270 метрів квадратних, орієнтовна площа забудови (спортивний павільйон, збірно-розбірна конструкція) – 800 метрів квадратних, дитячий майданчик площею 250 метрів квадрантих.

Це буде відкритий майданчик для занять багатьма видами спорту (важка атлетика, бокс, греко-римська боротьба, фітнес, кросфіт, воркаут та інші) , і що головне - безкоштовно.

По периметру облаштованої ділянки скверу буде змонтована секційна огорожа для забезпечення цілісності та збереження майна. Задля безпеки відвідувачів на території скверу буде розміщено пункт охорони громадського порядку. Меценати хочуть облаштувати своїм коштом.

Нагадаємо у Мукачеві вирішили реалізувати одразу кілька громадських ініціатив

Коментарі

M
miki

Могли би сторожа біля будки і не показувати на плані.Сидить собі так не по спортивному.

М
Мукачівець

Спочатку дороги зробить і облаштуйте мікрорайони а потім робіть парки сквери. Нагадую на дворі 21 століття а в Телепі не мае каналізаціі а про дороги взагалі мовцю болото і ями, цоього року виділеми кошти на ремонт, хочемо побачити сутттеві зміни якшо гроші дойдуть а не розкрадуться на інші проекти.

Я
Я...

Візуалізіція на надзвичайно низькому рівні,і не кажіть,що проект безкоштовний...

Н
наруд

До Олега. Ви мабуть за границі приїхали якшо так думаєте шо нико гроші народу не краде з бюджету.

9
911

Идея отличная,посмотрим какая будет реализация.

G
Guest

До Архімеду ножками пройтися не проблема....

G
gdfdhg

а я не даю добро

!
!!!

Ну нарешті шось толкове!!!!!! а то самі алко фестівалі :)

М
Мама

Я так розумію до Архімеду під’їхати більше не буде можливості?

*
*****

Хороша ініціатива

О
Олег

аж дивно дивитись.... як знаходяться гроші яких до тепер ніколи не було і ніколи не могли знайти... а все лиш тому шо хтось не краде гроші містян.

П
Пітьо

Даву добро на сись проект!

К
КОКО

ЯКЩО ДІЙСНО ВІДКРИЮТЬ ТАКИЙ МАЙДАНЧИК ТО БУДЕ СУПЕР. ЗРОБІТЬ АКЦЕНТ НА СИЛОВІ ТРЕНАЖОРИ.

Читайте також