Безлади на сході України змінили відносини між НАТО і Росією - екс-посол США

12
1

Екс-посол США в РФ Александр Вершбоу впевнений, що серед можливих дій НАТО – розгортання більшої кількості союзних бойових сил у Східній Європі або постійно, або на основі ротації.

"Очевидно, що росіяни оголосили НАТО противником, тому ми повинні почати розглядати Росію більше не як партнера, а швидше як супротивника", - заявив Вершбоу.

За його словами, Північноатлантичний альянс, створений 65 років тому як оплот проти колишнього Радянського Союзу, розглядає нові оборонні заходи, спрямовані на стримування Росії від будь-якої агресії біля її кордонів проти НАТО – таких, як країни Балтії, які були частиною СРСР.

"Ми хочемо бути впевненими, що зможемо швидко прийти на допомогу цим країнам, якщо буде загроза, навіть непряма", - додав він.

Коментарі

З
Закарпатец

КИЕВСКИХ БАНДЕРОВЦЕВ ПОД СУД - ХОТЫНЬ В ОДЕССЕ - ЗАЖИВО СОЖЖЕНО - БОЛЕЕ 50 ЧЕЛОВЕК, 30 ЧЕЛОВЕК В КРИТИЧЕСКОМ СОСТОЯНИИ,150 человек в тяжелом состоянии находятся в милиции более 8 часов их не выпускают. Ни один БАНДЕРОВЕЦ НЕ ЗАДЕРЖАН. ЭТО ДЕМОКРАТИЯ? ФАШИЗМ НА УКРАИНЕ - ВЫ ЕЩЕ НЕ ПОНЯЛИ? ЕСЛИ НЕ БУДЕТЕ ПРОТЕСТОВАТЬ ТО И ВАС БУДЕТ ЖДАТЬ ПОДОБНОЕ! ЛЮДИ ПРОСНИТЕСЬ!!! ЭТО ПРЕСТУПЛЕНИЕ ПРОТИВ ЧЕЛОВЕЧЕСТВА! ЭВРОДЕМОКРАТЫ, ЗАЩИТНИКИ ГДЕ ВЫ СЕЙЧАС? http://www.youtube.com/watch?v=aZMvwxhdCEM

Читайте також