Безробітний мукачівець влаштував «махач» з патрульними, погрожуючи їх звільнити. Через брата-депутата?

25
15

Передував цьому інцидент з екс-дружиною дебошира, яку той за заявою доньки побив у стані сп’яніння.

Про цей інцидент патрульна поліція Ужгорода та Мукачева інформувала вчора, додавши також про опір з боку затримання.

Водночас, як вдалося з’ясувати Mukachevo.net, окрім погоні за підозрюваним у злочині водієм Toyota Land Cruiser, який не зупинився на вимоги полісменів, інцидент мав продовження на околицях Мукачева. Тут водія патрульні заблокували, але той продовжував чинити опір – лаявся на патрульних та погрожував їм звільненням з роботи через свої зв’язки, зокрема рідного брата-депутата.

Як розповіли Mukachevo.net правоохоронці, заспокоїти дебошира патрульні змогли лише за допомогою ще одного екіпажу колег, який прибув на підкріплення. Згідно з внутрішніми документами патрульних (доповідні/репорти), патрульні фактично боролися з водієм близько 15 хвилин, аж поки змогли одягнути на нього кайданки.

У підсумку окрім порушення справи за ст. 125 ККУ – умисне завдання легких тілесних ушкоджень, на мукачівця склали також адмінпротоколи за ст. 173 та ст. 185 – хуліганство та непокора поліції відповідно. Це офіційно підтвердили в прес-службі патрульних.

За інформацією від патрульних, але вже неофіційною, дебоширом виявився офіційно безробітний мукачівець Микола Чубирко – рідний брат депутата облради від партії Відродження Івана Чубирко.

На жаль, відео з боді-камер патрульних, які затримували дебошира, прес-служба патрульних не змогла надати Mukachevo.net протягом дня, мовляв, воно чомусь відсутнє на загальному сервері. Сподіваємося, це випадковість, і відео все ж знайдуть.

Коментарі

К
Коп

У пудгорянах утворили полицейский участок

1
123

Мер поганий ужас яка культура нульова у людей хуже животного

Д
до

ти його поддельнік ділете ділюгу закарпатську

ДР
До редакції

Питання не у інформувані(з цим проблем нема), а у розкритті даних особи. Наприклад в даній статі ви чітко написали що це Микола Чубирко. А в інших статтях ви не вказували конкретну особу, лише завуальовано. Чому такий поділ людей на своїх і чужиш?

Т
Тот

То-то його бовша Жона замутила шмара мусорська чуму од него машину не забрали авать його не закрили кить вин се робив ге полицийо

Р
Редакція

Mukachevo.net намагається інформувати про усі випадку грубого порушення закону. Приклади: підозра у кермуванні в нетверезому стані головного нарколога Закарпаття і члена ЄЦа http://www.mukachevo.net/ua/news/view/139557 Інцидент за участі сина головного лікаря Мукачівської ЦРЛ http://www.mukachevo.net/ua/news/view/153132

В
Василь

У Закарпатті є НАРОДНІ депутати??!! - вперше дізнаюся про це!.. За які ЗАСЛУГИ вони зайняли ці посади? Що ними ЗРОБЛЕНО для народу до моменту окупації посади? Мені,наприклад,нічого про це не відомо... Селюков,що окупували всі держструктури з метою особистого,злочинного,збагачення знаю... Злодіїв знаю на ключових посадах,бандитів,терористів,зрадників,які розграбували індустрію України,паразитів... селюки суцільно!.. Тих,хто СЛУЖИТ НАРОДУ?! - неее... про ціх мені нічого не відомо... хто ці люди,де вони? -на Марсі?..

К
колян

но та шо ви всі тут пишите, коля просто мало дунув і пішов приключенія шукати і найшов))) він таке любить

1
111

Цікаво , якщо хтось з "Своїх" попадеться Мукачево нет ненапише-промовчить а як з Відродження чи хтос інший тк всі дані викладе.

ДС
До свата

Цікаво скільки тобі заплатив наркоман

С
Сват

То був депутат від ЄЦ полюбому редактор попутав, йому Відродження сниться.

2
222

Завтра напишуть шо то були навчання по затриманню небезпечних злочинців....

1
111

Чому якось вибірково публікують особисті дані особи? Із 10 статей лише в одній напишуть прізвище імя .. а у всіх інших замовчують. Чому так? Питання до редакції

F
Feel

Называется приехали, или дождались или точнее всего рехнулись

Т
Тячівець

Немає чого сподіватися.москаля попросив блюк не давати відео, бандити відкупляться

Читайте також