Бібліотека Мукачівщини поповнилася сучасною літературою (ВІДЕО)

13
0

Мукачівська районна бібліотека поповнилася сучасною ліературою. закарпатським бібліотекам подарували 500 книг, із них 142 відепер зможуть читати мукачівці і жителі району.

Ознайомив бібліотекарів із новою літературою закарпатський письменник Олександр Гаврош

Письменники та бібліотекарі це люди, які не можуть жити без книг. У мукачівській районній бібліотеці Олександр Гаврош зустрівся з працівниками бібліотек. презентував свої творчі роботи: це і журналістські, і збірки поезій. У розмові він також зауважив, що на Закарпатті   - найбільше казок серед усіх регіонів України. Бібліотеки працюють на збереження історії культури та традиції Закарпаття, і за подарунки щиро вдячні. Це - література як для дитячого так і для старшого покоління. Попередньо зустріч відбувалась у бібліотеках Іршави, Хуста та Виноградова. Пан Олександр радий власноруч представити цінну літературу та поспілкуватись з сільськими бібліотекарками. Поет також зачитав вірш зі своєї першої книги.

В наш час у багатьох немає коштів для придбання книг. Письменник висловив вдячність нарожному депутату від 69 округу за підтримку книгарень.  Олександр Гаврош запевняє в бібліотеці мають бути книги щоб зміг кожен прийти і читати, а бібліотеки мають жити повноцінним життям, тому потрібно робити такі акції.

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також