Бібліотеки громади Мукачева протягом 4-х місяців обслужили понад 3,5 тисяч користувачів

14
0

Відповідний звіт опублікований на сайті Мукачівської міської ради.

Зазначимо, що роботу Централізованої бібліотечної системи Мукачівської міської територіальної громади забезпечують Центральна міська бібліотека ім. О.Духновича, міська бібліотека для дітей, бібліотека-філія№7 та бібліотеки- філії Павшина, Шенборна, Нижнього Коропця, Нового Давидкова, Дерцена, Завидова, Ключарок, Форноша, Пістрялова, Доробратова, Негрова, Барбова, Макарьова та Залужжя.

Попри всі виклики пов’язані з воєнним станом бібліотеки нашої системи продовжують функціонувати як невід’ємна частина інформаційної структури територіальної громади, документально-комунікативні та соціокультурні центри.

Продовжується активна робота із внутрішньо переміщеними особами. Станом на липень місяць по системі зареєстровано 316 користувачів з числа внутрішньо-переміщених освіб, з них понад 160 - діти.

Вони користуються бібліотечним фондом, доступом до мережі Інтернет, беруть участь у просвітницьких заходах.

Провідні бібліотекарі ЦБС взяли участь у онлайн-семінарі «Актуальні питання бібліотечної статистики», залучали своїх активних користувачів до всеукраїнського соціологічного онлайн-опитування до Міжнародного дня щастя, брали участь вебінарах: «Інструменти популяризації читання, бібліотеки і нових книжок» (ЗОУНБ), «Бібліотечна статистика: нові форми звітності», у V етапі онлайн-дослідження «Публічні бібліотеки України в умовах російської збройної агресії», інші.

Значна увага бібліотекарів приділяється проведенню творчих та просвітницьких заходів, які спрямовані на активну підтримку воїнів ЗСУ та підтримку морально-психологічного, патріотичного стану мешканців громади і внутрішньо-переміщених осіб.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також