Біля кордону із Закарпаттям словацькі солдати вчилися придушувати натовп (ФОТО)

13
4

Розлючені демонстранти, димові шашки та холодний душ з водяної гармати. Саме так військові зі словацького міста Міхаловце, що поблизу кордону з Україну, вчилися розганяти агресивний натовп.

Цікаво, що показова акція відбулася у самому культурному центрі міста Собранці.
Механізованому батальйону з Міхайловців було поставлено завдання підготувати резерв для операцій під егідою Європейського Союзу. А метою навчань у Собранацах було показати чи відповідають словацькі вояки всім необхідним вимогам.

"Для нас головне - вміння відновити громадський порядок. Така державна політика - не заподіяти біль, не бити когось, а просто продемонструвати силу", - зазначив командир загону Любомир Рапцо.

І додав, що хоча навчання солдатів проходить поблизу кордону з Україною, східним сусідам не слід боятися - група готується до операції по стабілізації ALTHEA, що  проходить в Боснії і Герцеговині під егідою Європейського Союзу ще з 2004 року.

Коментарі

К
Ковдош

Исе іде підготовка до безвізового режиму, який ми так довго чекали.

Д"
Для "Я"

Вони вже підло напали, захопивши Крим, здійснюють провокаційні заходи з метою дестабілізації ситуації на Сході України. Апогей дестабілізації і розгулу бандитизму там буде числа 20-22 травня. І тоді росіяни під виглядом "захисту російськомовного населення" відверто вторгнеться в Україну. Так що, громадяне "Я", думай, що пишеш

В
вуйко

Пслухай я - головка від ... ні одна з вищеперерахованих країн крім ПАраші-кацапстану не здійснила загарбницьке захоплення території суверенної України і не відрядила до України своїх найманців, кадрових військових, козаків,кримінальних елементів для проведення терористичних актів, вбивств, збройних захоплень дерсжустанов, людей.

Я
я

Польша проводит учения на границе с Украиной - ничего. Словакия проводит учения на границе с Украиной - ничего. Венгрия проводит учения на границе с Украиной - ничего. Румыния проводит учения на границе с Украиной - ничего. Россия проводит учения на границе с Украиной - ААА СПАСАЙТЕ ОНИ ХОТЯТ НА НАС НАПАСТЬ!!111

Читайте також