Біля "Косина" мукачівські прикордоннки затримали 10 середньоазіатських нелегалів (ФОТО)

10
1

15 серпня 2015 року в рамках проведення заходів спільної прикордонної операції персоналом відділу прикордонної служби «Косино» Мукачівського загону було затримано 10 нелегальних мігранта при спробі незаконного перетину Державного кордону України.

Прикордонникам відділу прикордонної служби «Косино»  Мукачівського прикордонного загону від місцевого жителя населеного пункту Попово надійшла інформація про спостереження руху в бік державного кордону України до 10 невідомих осіб, які за зовнішніми ознаками схожі на нелегальних мігрантів.

За результатами реалізації даної інформації виявлено та затримано  10  осіб: 5 громадян   Афганістану, 1 громадянин Бангладеш та 4 громадянина Шрі-Ланка.

Прикордонники Мукачівського прикордонного загону висловлюють свою подяку місцевим жителям прикордоння за проявлену пильність та ініціативу та закликають місцеве населення в подальшому взаємодіяти з прикордонниками в питаннях охорони державного кордону України, інформує прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Нагадаємо, що співробітники Мукачівського прикордонного загону у тісній взаємодії із підрозділами МВС, СБУ, ДФС, прикордонними відомствами Угорщини та Румунії проводять заходи в рамках спільної операції «Кордон-2015».

Операція направлена на виявлення каналів переправлення незаконних мігрантів, ймовірних маршрутів їх руху, боротьби з контрабандною діяльністю на державному кордоні України, викриття та компрометація існуючих каналів  протиправної діяльності на території Закарпатської області.

Коментарі

Р
Р

Імавуть цих будулаїв і всіх потім лишають у Мукачеві на временно-постоянно,а через рік дадуть їм паспорт корінного українця,зато европу сокотимо.

Читайте також