Біля Мукачева поблизу Шипки виявили більше 20 туш мертвих свиней (ФОТО)

81
7

На місце було викликано відповідні служби, працівників держпродсподивслужби, ветеринарів, а також правоохоронців.

За словами лісівника пана Юрія, свині були привезені не з ферми, туші з приватних дворів, адже у районі немає пункту куди можна було б здавати таких свиней.

Спеціалісти зазначають, тепер свиней потрібно захоронити, та продезінфікувати, а без бактеріологічної експертизи неможливо діагностувати, чи заражені тварини вірусом африканської чуми.

— Вони знаходяться у стані розпаду, вони не придатні для лабораторного дослідження, - зазначає Ольга Туряниця, лікар бактеріолог, мукачівської ветеринарної лабораторії.

Лісівники вважають, що дана ситуація є наслідком недбалості та непродуманості способів ліквідації туш з боку місцевої влади. Саме тому мешканці і позбавляються заражених свиней будь-якими шляхами, пишуть журналісти М-Студіо.

В поліції зареєстрували провадження. Хто скинув сюди туші свиней досі не відомо.

Нагадаємо, Угорщина проводить додаткові перевірки на кордоні через африканську чуму.

Коментарі

Б
Бачі

До 321 ти не правий! хужі за наших люди є - наші жони!!! порядному чоловікові не давуть 50 грам вупити :)

Й
Йончі

Видить ми ся ош се той фраєр викинув туші, який возить мясо у "Барвінок" в Черьомушках. А вообще се не люди викинули... ісе такі же СВИНІ, а не люди...

С
Стас

чекайте скоро мясо по 200гривень,шось мутить наш варош,а і лабораторії яка визначає африканську чуму неє у Мукачеві лиш у львові і києві

ЯП
я просто

Но най ліпше так, чим пак на прилавках гід і зелений базар, і звідаш звіжоє, но ай як іще прикалуються з чумов, гроші великі а порядка хрен.

3
321

до БАЧІЯ, што ти гониш, хужих я наші люди не є,

Б
Бачі

то усьо тоті гройсмано-порошенко-яценюки свіні свої порозмітували!!! Точно вам кажу... Бо не може середньостатистичний цивілізований та пак май чесний закарпатець-русин-українець так учинити!

1
123

Знову влада винна. Сміття просто на путі викидають або серде лісу, шини вночі привозять і скидають, всі встановлені смітники поламили/спалили. Влада винна.

Читайте також