Біля мукачівського монастиря на свято Успіння Пресвятої Богородиці заборонили торгувати

19
7

Відповідно до розпорядження міського голови №348 від 19.08.2013 року «Про заходи щодо проведення свята Успіння Пресвятої Богородиці» 26-28 серпня заборонено торгівлю продуктами харчування та релігійною атрибутикою на прилеглих до Мукачівського жіночого монастиря вулицях (територія загального користування).

Про це повідомив Мукачівський міськвиконком.

Коментарі

!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Навіщо таке робити? Це була багаторічна традиція!!! Більшість людей лише і чекали це свято для того,щоб накупувати безліч цукерок,пацарок,лизалок!!А маленькі діти,як радіють різним іграшкам,які там продають,кулончикам,браслетам!!! Ви реально портите свято всім людям!!! Люди з різних міст та сел сюди приїжали,а тепер половини навіть не буде! АЖ настрій погіршили!

ТЩ
тим, що коментують

Саме розпорядження з'явилося у відповідь на звернення черниць монастиря з відповідним проханням на адресу міського голови.

Д!
до !

підтримую повнісю!!!сама атмосфера придає свято!цікаво,можливо ціну закотили за палатки ???а продавці не хочуть платити!з чого би тут бац і така "розумна "ідея комусь прийшла в голову?

!
!

Так алкоголь, і хот-доги хай забороняють! Но пацерки, і все цього плану хай би залишили! Якось непрвильно забирати в людей традицію, яка була роками!

Я
Я

Как по мне, так всеправильно... Нечего делать на религии коммерцию. Опять бы Иваницкая выставила свою банду глухонемых с китайскими ерундовинами, хот доги б начали печь, а там и пиви с водкой из под прилавка... Не по-христиански оно все раньше получалось. Возможно сейчас станет более прилично... Вот токо народа у монастрыя будет конечно существенно меньше, чем обычно.

!
!

Для чого портити людям свято????

*
**

шо вообще вже подуріли,традиція ж роками була,можна було купити пацарки,лизалки,т.д...краще б щось корисне робили!!!!дібілізм!!!!!!!!

Читайте також