Біля Мукачівської "Гармонії" пішохідний перехід намалювали не там де він є (ФОТОФАКТ)

12
18

Небайдужі мукачівці звернулися до Мукачево.net з проханням висвітлити проблему, яка склалася навколо пішохідного переходу біля НВК "Гармонія", де кожен день перетинають вулицю сотні дітей та дорослих. Як виявилось, дорожні "спеціалісти" намалювали "зебру" не там, де їй відведене місце.

На фотографіях чітко видно, що знаки, старий та "новий" пішоходні переходи не синхронізовані, тобто не доповнюють один одного інформацією. 

Водії, які проїзджають через нього зупиняються далі, тому що знак показує пішохідний перехід, який ще викладений у бруківці. А відповідні служби розмалювали його на декілька метрів ближче, що стає причиною виникнення конфліктів мію водіями та пішоходами.

Тому, будьте обачні перед тим, як перетинати вулицю Ужгородську чи проїзджаючи через пішохідний перехід.

Мукачево.net 

Коментарі

>
><

а почему краска уже стерлась? не там нарисовали и краску украли "покращена зебра" )))))

S
Sven

Переставить знаки и все проблемы решены.Час работы.Ну два часа

M
McMurphy

Ліпше піди і здай Корупціонерів з МРЕО ікі видають права ідіотам які даже ПДР в руках не держали, і сліпим, і глухим .

M
Mulidran

альо, Машуня! Слідкуй за базаром. Може то не велосипедисти козли, а водії? Давай не будемо такими категоричними.

TM
to McMurphy

По перше якщо ти такий розумний, де там переходити дорогу? По друге - Ця краска там лише місяць...її майже не видно. По третьє - будь ласка, почитай скількі новин про те що майже кожного дня щось трапляється саме на переході, якого на Ужгородській взагалі нема, тому що не зрозуміло де переходити. Коли у тебе будуть свої діти, побачимо як ти будеш говорити.

M
McMurphy

Ви не думали шановні "експерти" ош краска на асфальту ліпше держиться і довше прослужить чим на шашці???? Чи ви хотіли аби там каждий тиждень нову зебру малювали??? І в кінці кінців там з обох сторон є знаки!!!!! які наверно кожен ідіот впізнає і додумається шо вони означають. такшо не треба робити проблему з нічого, а ліпше підіть і поучіть з своїми дітьми ПДР і розкажіть їм як треба переходити дорогу.

М
маша

обикновенная вежливость отсутствует какая разница где переход?вышел ребенок-остановись и все!!!!а велосипедисты у нас коз....!!!!!!

Й
Йони

В тому то і справа, що виникають суперечки...один думає що в пріорітеті знаки, інший розмітка, лиш потім із за того що якісь дорожні служби роблять помилики збивають дітей, як нещодавно...і то то було на зебрі, а тут взагалі не зрозуміло що до чого.

М
маша

для М прочитала Ви правы, но теперь буду тормозить(в смысле на машине,а то не правильно поймете) только перед знаком как Вы ,а раньше перед зеброй останавливалась как все девушки!!'ь

М
маша

предидущий коментарий "читателю" , а не Mcrghh

Ы
ы

для Маши-приоритет имеют знаки а не дорожная разметка...читать надо правила в последней редакции и все дополнения..

М
маша

уважаемый mcrghf или как вас там, никто Вас и Ваших детей не собьет и не собирается, а я писала совсем про другое , а если водитель дибил то ему хоть сплошную зебру ставь ему по...,,.,!

Ч
Читатель

К McMurphy Я посмотрю что ты и тебе подобные скажут, когда там кого то из ваших близких собьют, или вас самих. Этой дорогой дети ходят в школу, она не может быть в таком состоянии. А стерся переход за месяц.

М
маша

яка проблема!!!!!!!лiпше про вул Духновича пишiть!!! А що до конфлiктiв "дорожня розмiтка мае перевагу над знаками"(новi правила) правда про розмiтку деколи лиш догадуешся!!I ще пишiть про велосипедистiв най на чоло собi якiсь маячки кладуть- не видно iх вночi!!!!!!!!!

M
McMurphy

О Боже!!!!!! Розстріляте тих хто допустив таку помилку.

ДС
Джузеппе Сульфаро

а ще про світофор напишіть який за мостом центральним. щось він частенько "глюкує"

В
варош

якщо зебра вже стерлася, то мабуть дорожники використовують спеціальну фарбу для агентів. написав - вона щезла. намалював - на рано нічого нема. супер-винахід. де продають? я куплю.

М
Мукачівка

Якась у вас застаріла інформація. Зебра уже встигла стертися, а ви лише зараз про це пишете. А раніше де були?

Читайте також