Біля Ніредьгази поліція влаштувала облаву на українців з подвійним громадянством – угорські ЗМІ

36
13

У селі Хайдудорог, що поблизу прикордонного міста Ніредьгаза, угорська поліція влаштувала справжню спецоперацію по затриманню місцевих чиновників, яких звинувачують у підробці документів для видачі паспортів громадянам України. Про це повідомляють угорські ЗМІ.

У статті-розслідуванні авторитетного видання Magyar Nemzet йдеться, що операцію проводив спецпідрозділ із Будапешта (BRFK), також серед затриманих є українці. Однак офіційної інформації про перебіг справи наразі немає.

Зокрема видання повідомляє, що облава відбулася 24 січня, при чому за участі значної кількості поліцейських та спецпідрозділу у куленепробивних жилетах. Зокрема йдеться про те, що було арештовані як державні посадовці, так і українці, які незаконно отримали угорські паспорти.

Місцеві кажуть, що люди з України справді проживають у їхньому селі. А в одному з будинків нібито прописано аж 40 чоловік.


Нагадаємо, що нещодавно один з лідерів угорської опозиції та екс-прем'єр країни Ференц Дюрчань записав репортаж із одного з прикордонник сіл Угорщини, де в одному з будинків начебто прописано понад 200 українців.

Значну частину своєї виборчої кампанії Ференц Дюрчань побудував якраз на критиці політики правлячої команди Віктора Орбана щодо закордонних угорців. Йдеться, як про видачу паспортів, так і виплати пенсій, а також право закордонних угорців голосувати на виборах.

Коментарі

ДН
До назарбаевих

Покажи менI у 21ст. де твiй Аллах, Бог, Яхве,Один,Ярило,Будда ? Подурiли з дядьком на небI , який сидить I записуе грiхи та здобутки -всiх I кожного ))) Але Шайтан е , I не один , а кожний дебiл -це шайтан, зло на планетI Земля, незалежно вiд раси !!!

ДП
до поддерживаю назарбаэи

Тільки ішаки як і ти пишуть самі собі комменти. Солнечное Закарпатье біль тисяча років мадярів та русинів а не таких оккупантів як ти і вся нечисть ! На цій Землі ваше то шо межи ногами і того скоро нестане! Іди визволяй Крим ДНР ЛНР (і то не ваше було ніколи) а не тут воржнечу розсівай придурку кончений !"!!

СИ
Салман Исрапилов

Вам двоим шайтанам какое дело где и как люди деньги зарабатывают ?!!!!! Какое вам свиньи дело ?!!!! НЕ воруют ,и это хорошо ! Закарпатцы молодцы! Дома красивые строят , машины хорошие покупают .

К
Кічковський

І я хотів їхати того дня за пінзійов. Є Бог на світі, за цапову душу можна було загриміти. Прийдеся даяку цураву хижу дись там куповати, хоча моїх 2-3 місячних пенсій хватить оби ся й то реалізовало.

ДД
дервиш для Салмана Исрапилова

Зачем гневишь Аллаха! Разве Всевышний не научил тебя, что гнев только мешает в борьбе с неверными. Или тебе напомнить Суру с золотыми совами?

СИ
Салман Исрапилов

Шкуру бы с вас содрать мухосранские урусы .......

ПВ
поддерживаю вас г. Назарбаев

Чем быстрее эта "мукающая" и "гывкающая" быкота о которой ВЫ ведёте речь покинет НАШЕ Солнечное Закарпатье, тем быстрее тут наступит порядок и спокойствие.

НT
Назарбаев to 08.02.2018 13:28

Дорогой друг! Прости, что пока не говорю с тобой родным для тебя литературным ханты-мансийским певучим диалектом. Но искренне обещаю бесплатные курсы его, как только ты приедешь на свою историческую родину. Твой народ и степь ждут тебя, брат!

Ц
ЦІМБОР

Двойноє гражданство туй ни дочого ! Мож мати мадярськоє громадянство и ни мусай жити у Мадярщині . Исе облава на фіктивних пинзіяшів , котрі дуставуть мадярську пинзію , но в Мадярщині не живуть. Из сим мадяри боролися усе . Завто наші типирь зачали куповати хьіжки нивеликі у самв Мадярщині .

ДН
До нижньої марги

Ти з головою не дружишь, ти скорше п...уй за перевал уткісь прийшов ! Не пиши всякго ти обкурився майжень...

Н
Назарбаев

Солнечный Казахстан с радостью примет каждого обиженного украинского мадяра! Даст юрту, верблюда и умытую лучезарную казашку в жены. А если кто будет сильно убиваться по контрабасу, - так Великий Китай рядом. Там на границе нет проволочных заграждений. Там вночи не рыщут злые тепловизоры и таможня за сущие пустяки всегда дает добро! Доброе Правительство Казахстана не будет очень против вашего сигаретного бизнеса. И более того, закроет глаза и на нефритовый контрабас. Ждем вас, братья-соплеменники!

К
Кажда

палиця має два кінці. Нарешті найшовся плохий кониць.

Р
робот

раз роздавуть паспорта наліво направо , а пак звідавуть відкі маєте , двойні стандарти ?? нє не чув , задолбала ся політика ,

Читайте також