Біля Румунії знову виловили 5 "аквалангістів" та 2,5 тисячі пачок цигарок (ФОТО)

10
4

Вчора прикордонники Мукачівського загону знову попередили спробу переправлення через кордон тютюнової контрабанди.

Так прикордонники відділу «Ділове», під час патрулювання берегової відмілини річки Тиса,  по якій проходить кордон з Румунією, помітили двох осіб.

В ході подальших пошукових заходів, групою реагування було виявлено п’ять пакунків з сигаретами марки «Марбле».

Згодом прикордонники затримали ще й групу осіб. П’ятеро чоловіків були одягнені у гідрокостюми. Затриманих наряд доставив до прикордонного підрозділу для встановлення обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Міру покарання правопорушникам обиратиме суд.

Тютюнові вироби у кількості майже 2,5 тисячі пачок, які знаходились у покинутих контрабандистами пакунках передали до фіскальної служби.

Дивіться також:

Чопські митники "не помітили" тонну бурштину у пасажирському "Неоплані"

Митнику, який пропустив через КПП "Тиса" 1 т бурштину та цигарки, оголошено підозру та відсторонено.

Чопському митнику, який не помітив тонну бурштину, присудили 70 тисяч грн застави

 

Коментарі

Л
Ласло

Пацани хотіли заробити на крутий гаджет.Але халява не катить,треба брати в долю і погранців або оредувати погранстовбчик на зельонці.

ВП
Всьо по закону

Судити на довічно, люди підривають економіку країни. Невже вони не розуміють, що перевозити цігарі можна тільки вагонами та фурами і наповнювати бездонні кармани наших керманичів, в черговий раз "покращуючи" життя народу України

Й
Йося

Трьох вижу у гідрокостьюмах а у двох новий вид гідрокостюмів чи що журналісти проясніть скільки. гідр. костюмів ви видите чи ви лежа пишете та вам невидно

7
777

прикордонник ніякий

Читайте також