Біля Ужгорода "Mercedes" вилетів в кювет і перекинувся. Серед постраждалих є діти (ФОТО)

20
15

Аварія відбулася близько 5-ї години вечора на автодорозі Київ-Чоп, недалеко від в’їзду в Ужгород, поблизу села Барвінок.

Як повідомили у коментарі Мukachevo.net правоохоронці, за попередньою інформацією, водій «Мерседесу» не впорався з керуванням, в результаті чого 4 людей госпіталізувала швидка.

Серед постраждалих двоє дітей.

На місце працюють слідчі. Більше інформації згодом.

Коментарі

П
Петро

Яка різниця яка машина та на яких номерах! Всі біди від не дотримання ПДР! У Барвінку деякі кадри летять 150, а там населений пункт! Якщо поставлять знаки то нічого не зміниться, від Барвінка до Лаз на спуску поставили знаки мало хто збавляє швидкість. Єдине що допоможе це камери та листи щастя!

Т
Тарасик

До 13 45...А що людям по вашому робити?Купити Заз чи Жигуль за пару тисяч долларів?

ДИ
До инкогнито

А у тебя наверное на словацких номерах машина, что так завелся. Такой же будар, а речь идет о том что "люди" покупают машины за пару тис.дол.на иностранных номерах и думают что он блатной чувак, и потом ганяют как бешеные

ДМ
до мкчв

плюсую,файно сь го подколов)))каждий судить по собі,може має і дачію в кредиті,не лем відро словацькоє))інкогніто,ти тупий і дурний дітвак,судя по коментам..

ДІ
До Іноватора rem

З такими ініціативами "...стримати зростання кількості автомобілів на наших дорогах..." можеш паковаи чемодани і в сєверну корею. Бо лиш там тато Кім Чен Ир по максимуму оцінить твої старання. Держава повинна старатися покращувати інфраструктуру, покращувати добробут людей, аби абсолютно кожний міг собі дозволити машину. Дитину не треба бити кіть она лізе у калюжу, а калюжу треба засипати. Се паралель на твому інтелектуальному рівні. Реформатор сраний блін...

М
мкчв

Инкогнито - это ты все строчил на телефоне стоя на пересечке на Лужанке в 2 часа ночи? А ну да, там для комфорта уже 3G поставили чтоб каждый пятый день не скучали.)))

R
rem

А я відкрито кажу знайомим, родичам і всім: в Ужгороді зокрема та Зак. області в цілому спостерігається значна перенасиченість транспортом неготової до цього транспортної інфраструктури, що безпосередньо впливає на аварійність та екологіний стан міста. І держава та муніципальна влада зобовязана якимось чином на першому етапі стримати зростання кількості автомобілів на наших дорогах, поки не буде приведено до адекватного рівня дорожню інфраструктуру, забезпечено ефективну роботу поліції, встановлено хоча б декілька тисяч поліцейських камер автоматичної фіксації порушень ПДР в області (це може зайняти декілька років - 5-15). А до цього потрібно тушити пожар: і при виборі "обмежувати кількість вітчизняних авто чи авто іноземців", звичайно ж альтернатива №2 є пріоритетною. Яким шляхом це зробити - це вже інше питання. Наприклад, можна ввести для "іноземців" екологічний збір при вїзді на територію України (3-5 ЄВро за один вїзд - при цьому вища ставка для старіших авто).

ИО
Инкогнито опять до 55

Или еще круче имеешь кредитную Дачию в обвесе, и плотишь каждый месяц бешеные деньги за ведро с шурупами!!! И много раз видел "наших" как на словацких та и на чешских номерах на таких машинах на которых у тебя дома даже компьютер не потянет игру с этими авто!!! Так что если жмет в душе, тотне стоит это всем рассказывать!!! Этим ты выше не становишься!!!

И
Инкогнито

У Вас постоянно если авария, то словацкие номера!!! У тебя "55" наверное жигуль 69 года и продать не можешь даже за телефон, и жаба давит!!! Что только в иностранных номерах могут быть аварии??? Адекватные и неадекватные могут быть как на украинских, так и на других номерах!!! Тут проблема не в машине, а в человеке который за рулем!!! Если дома посмотрел "Форсаж" то он думает что скорость это его стихия!!!

5
55

очередний шонунахер на бударови з словацькими номерами..уже вас одстрілювати не мусай,самі ся гавнюки потовчете

БК
Білий кіт

В Україні не слідкують за швидкісним режимом, це породжує вседозволеність, ввалювати 120-130 з постійними обгонами норма. На моїх очах машина проїжджає пост ДАІ в Нижній Воротах і через 200 метрів обганяє через суцільну в межах видимості поліції.

І
іван

там населений пункт, тоєсть максимум 60 км в годину, а тут явно їхав Шумахер

R
rem

Гонщики не менш небезпечні за кермом, ніж пяниці. Коли поліція вже наведе порядок із швидкісним режимом на наших дорогах.

К
Карп

Бачив одна дитина стояла, чоловік сидів в крові, думаю нічого серйозного, а водієві треба в першу чергу думати шо робиш, коли везеш дітей

В
Вася

Я думаю що голольод був в нього в голові. Й думав що закони фізики на Мерс недіють

Читайте також