Біля Ужгорода водія "під кайфом" оштрафували на 92 тисячі гривень (ФОТО)

9
4

Вчора, близько 11:00 годині, патрулюючи на трасі М-08, поблизу Ужгорода, поліцейські виявили водія, який, рухаючись на авто ВАЗ, порушив ПДР.

Як пише Управління патрульної поліції Закарпаття, під час перевірки документів патрульні помітили у 26-річного ужгородця явні ознаки наркотичного сп'яніння, тому одразу запропонували пройти огляд у медзакладі, проте керманич відмовився.

Крім того, виявилось, що чоловік позбавлений права керування упродовж року.

На порушника склали адмінматеріали за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп?яніння повторно протягом року), ч. 5 ст. 126 (Керування транспортними засобом без права керування повторно протягом року), ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки або мотошоломами).

Загальна сума штрафів склала понад 92 тисячі гривень.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Д
Думка

Треба вилучити авто на потребу ЗСУ!

НТ
Не ту країну назвали Гондурасом

Нова селфі поліція продовжує працювати галочно-палочним методом заради заітності у таблицях. І показово, що та ж поліція бачить, як немає жодного сенсу в складанні протоколів після яких нічого не відбувається і якими обдолбані наріки і бахарі підтирають собі зади і все одно продовжують імітувати бурхливу "правоохоронну діяльність".

Ч
Чікош

Треба притягнути його за вуха

М
Мілана

І чим це все закінчиться? Машину в нього не забрали, докі він знову не нажреся та когось не задавить та поліція буде і дальше виписувати штрафи які він не платить?

Читайте також