Біля Закарпатської ОДА масово порушують правила паркування (ФОТО)

12
2

Попри близькість розташування обласної міліції культура паркування тут, можна сказати, відсутня.

Ось такий "Броунівський рух" зафіксував 1 липня на вул. Гойди поблизу банку ужгородець Андрій.

Ось що він пише про свої спостереження:

"На проїзній частині з боку ОДА (перехрестя) час від часу зупинялись (паркувались) транспортні засоби різного «ґатунку». Зауважу, що це все нагадувало броунівських рух, хаотична хаотичність. Була спроба викликати працівників автоінспекції… Пізніше вони навіть приїхали, на перехресті були припарковані автівки, але мабуть було сильне сонце, водію авто обласного ДПС ударило в голову, скоріш за все (таке трапляється), він не зміг розібратись у дорожній ситуації, зник з місця, в якому за 20 хв. міг наповнити бюджет десь на тисяч 10 грн. В околиці ОДА вже давно зник тротуар, бо тепер це елітні місця для паркування чиновників…".

Таку обурливу ситуацію ужгородець називає банальним свавіллям.

З приємного, водій одного авто, почувши, що може потрапити у чорний список, вибрав інший варіант – перепаркувався.

"Все залежить від нас, ми можемо змінити ситуація, якщо не будемо мовчати, а отже перестанемо бути рабами, вівцями і нарешті станемо нацією, де найбільшою цінністю є людина", - наголошує пан Андрій.

Мукачево.net

Коментарі

Ш
Шугай

"... і нарешті станемо нацією, де найбільшою цінністю є людина" Вірите у казки? ОЛЕНЯЧЕ БИДЛО перевиховати НЕ МОЖНА : захмарні штрафи або куля в лоб, як крайній метод.

М
Міліцішто

Віділисьте, то я на червенів Октавії став на троутар. І я ся нич не бою, бо я мент. Я при любів владі на посаді, бо знаву, ош гроші всі люблять. Можете там на майданах гойкати з 2004 року й до типирь, я за той час тулько бабла звробив, шо вам і не снилось, лес на повишеніє іду.

Читайте також