Більше 500 біженців оселилися на Закарпатті

20
16

Як повідомляється на сайті У ДСНС України 521 людина, серед яких чимало малолітніх дітей та інвалідів, знайшли прихисток на території Закарпатської області.

Стільки біженців зареєструвалися в регіональному штабі Закарпаття. Найбільша їх кількість розселена в Ужгородському та Мукачівському районах.

Нагадаємо, на території нашої області створено регіональний штаб, що координує організацію допомоги в переміщенні громадян з районів проведення АТО та створенні належних умов для їх тимчасового проживання й соціального забезпечення.

Громадяни, які переміщуються, можуть звернутися за допомогою за телефоном: +38 (0312) 61-22-20.

Також в  цілодобовому режимі працює безкоштовна Урядова «гаряча лінія» - 0 800 507 309.

Коментарі

З
Закараптец

ДА В ГАЗОВЫЕ КАМЕРЫ БЕЖЕНЦЕВ - СПРОСИТЕ У СТАРЫХ БАНДЕРОВЦЕВ - ОНИ ЗНАЮТ КАК

П
патриоту

ПАТРИОТ ПАТРИОТ МЫ ВСЕ ДРУЖНО КОНЧИМ ТЕБЕ В РОТ!!!

Х
ххх

Я ТАК УСЕ І ДУМАВ І ТО ТАК Е-МЕЖДУ СЛАВЯНАМИ ВРАЖДИ НЕ БОЛО І НЕ БУДЕ!!!!

Х
ххх-му

знаву и я закарпатьскою говорити..и дуже ся любиться мени сися мова и люди наши..ай бо най сись самаре патриот писок най свий закрые..та уебую утси кобыли нахуй..

Х
ххх

последнему!!!ВОТ І Я ЗА ТО!!!И Я РАД ЧТО БОЛЬШИНСТВО ДУМАЮТ КАК И Я!!!!!!!!!!!

Х
ххх-му

А МЫ ВАМ ГУЦУЛЫ-ВЕРХОВИНЦЫ? ИЗ-ЗА ОДНОГО ПИДОРАСА НАЦИСТА, ШО ПЛОХОГО СДЕЛАЛИ?ЕСЛИ КАКОЕ-ТО ХУЙЛО ЗАПЕРЕВАЛЬНОЕ ИЛИ ЗАОКЕАНСКОЕ СТАРАЕТСЯ ПОСЕЯТЬ ВРАЖДУ НА ЗАКАРПАТЬЕ? ПОВЕРЬ МНЕ, ЧТО РУССКИЕ ЛЮДИ, ГДЕ БЫ ОНИ НЕ ЖИЛИ НИКОГДА НЕ ДАДУТ СЕБЕ НА ГОЛОВУ НАСРАТЬ...И ДУХУ У НАС МУЖЕСТВА ХВАТИТ , ЧТО БЫ РАЗДАВИТЬ ТАКУЮ БЛЯДЬ КАК ТУТ ПРИСУТСТВУЕТ ТИПА ПАТРИОТ...

Х
ххх

і іщи на счет мови-я просто люблю говорити І ПО-ЗАКАРПАТСЬКИ І ПО РУСЬКИ по щирів укр-шось ня не научили і тяги ниякої ние!!!

Х
ххх

Я СЯ ПРОСТО ПОРАЖАВУ ІЗ ДЕБІЛІВ!!! ІНТЕРЕСНО МИ ДУЖЕ ШО ВАМ КАЦАПИ АВАТЬ МОСКАЛІ ТАКОЕ НЕДОБРОЕ ЗРОБИЛИ!!!ІЗ ЗА ЕДНОГО ЯКОГОСЬ ВИ ГИРТАНКУ УЖЕСЬТЕ ГОТОВІ ПЕРЕГРИЗТИ-МОЛОДЦЫ!!!ЗОМБОЯЩИК РОБИТЬ СВОЮ РОБОТУ І ДАЛЕ.ВРОДІ Я ТАК ДУМАВ ШО ЧЕРНОБИЛЬ НАС ОБОЙШОВ-ОКАЗУЕСЯ НЕА!!!

ОК
останнему комментатору

а те 80 тыс закрпатцев, которые сейчас в России..и благодаря России выживают и семьи свои кормят, для тебя уебища, конечно же они зрадники?

ПЗ
патріот-корінний закарпатець

Валіть ви кацапи у свою рашу-парашу, ТЮРМУ НАРОДОВ!!!

ТЖ
тому же пидору патриоту

кстати по-украински в Закарпатье говорят 5-7% ..ЯЗЫК ТУТ СВОЙ -ЗАКАРПАТСКИЙ, ТОЧНЕЕ РУСИНСКИЙ....

ПЗ
патриоту-пидору заперевальному

вали нахуй мразь из Закрпатья...не то своей смертью не подохнешь .. Здесь люди всегда жили дружно..и языки не делили...пока вы бляди не появились...давай пидор встретимся ...я еще в жизни не видел таких уебков наЗакарпатье..или вы шивруетесь уроды? выбери мужика по моложе и покрепче..подойди к нему и начни оскорблять, за то что он говорит по-руски....ты клавиатурное хуйло, а не патриот...

ПП
патріот патриоту І всім

Ну бачите, правду кажу і пишу, вже ця кацапсько-путлерська хуєта ще лиш прийшли сюда і каже що їх уже 35%, а через місяць скаже що їх вже 70%.Інтересно, а де ділися венгри,українці,румуни,словаки і інші нації?

R
Radvanka

35%?Не сильно ти загнув?Може в Ужгороді,Мукачеві,[Берегові і є мало бульший процент,але і там не 35%.

П
патриоту

тебе пидорасу заперевальному надо бы знать, что в Закарпатье по-русски говорят около 35% , а в составе правого сектора и нац. гвардии и того больше...не испытывай судьбу русофоб не выебанный...

П
патріот

Через пару років ці біженці розплодяться і почнуть говорити, що їх УГНЕТАЮТ И НЕ ДАЮТ РОЗГОВАРИВАТЬ НА РУССКОМ ЯЗІКЕ И ПОПРОСЯТ ПОМОЩИ У ПУТЛЕРА!!!

Читайте також