Більше інформації про процедуру продажу авто від компанії Автовикуп

6
0

Процедура Автовикуп на території нашої країни ще не настільки популярна, так як водії звикли ускладнювати собі життя, шукати потенційних покупців самостійно, витрачати свій час і сили, особисто брати участь в процесі продажу авто і торгуватися.

Але ж усього цього можна було б уникнути, якщо звернутися до кваліфікованої компанії Автовикуп, яка пропонує хороші гроші навіть за машину з великим пробігом, биту, фарбовану або після серйозного ДТП. Сьогодні ми поговоримо докладніше про особливості співпраці з такою компанією, щоб привернути увагу автолюбителів до вигідною послузі.


Консультації безкоштовно

Компанія Автовикуп підтримує постійний зв'язок зі своїми клієнтами, тому немає ніяких недомовок і всі питання можна вирішити в той же момент. Угода відрізняється високою прозорістю, про вартість говориться заздалегідь, сума не змінюється, немає ніяких додаткових податків і зборів, доплати за послуги. Заявку на співпрацю можна залишити через сайт з будь-якого пристрою, що дуже зручно.

Варто зауважити, що викуп авто з пробігом в будь-якому стані проводиться гарантовано швидко і без клопоту, так як компанія бере на себе більшу частину турбот. Це і виїзд на місце для оцінки автомобіля у зручний для клієнта час, оформлення документів, виїзд евакуатора для доставки машини до місця зберігання. Розрахунок виконується на місці, гроші виплачуються будь-яким зручним для клієнта способом, як правило, готівкою на руки. Алгоритм співробітництва фактично нічим не відрізняється для різних компаній, так що поговоримо про нього докладніше.

Проста і вигідна співпраця

Як правило, від отримання грошей за продаж авто компанії Автовикуп потенційного клієнта відокремлюють всього чотири кроки. Для початку варто зв'язатися з співробітниками компанії будь-яким зручним способом, по телефону або оформивши заявку на сайті. Другий варіант займає трохи більше часу, але при наявності докладного опису і фотографій дозволяє відразу дізнатися про суму, яку компанія готова вам запропонувати. Решта три кроки відбуваються паралельно один з одним, в призначеному місці виконується особиста зустріч з майстром-оцінювачем, оформляється договір, евакуатор забирає автомобіль - ви отримуєте оплату.

Переваги угоди в наступному:

  • швидкість продажу, максимум пару днів і ви володієте всією сумою за автомобіль, який в іншому випадку продавали б пару місяців;
  • чесна виплата всієї озвученої суми;
  • відсутність необхідності доплачувати за послуги компанії;
  • можливість швидко продати автомобіль в будь-якому великому місті;
  • продаж як битих, так і застарілих автомобілів, які складно реалізувати самостійно.

А ось недоліків не так багато, озвучена вартість є остаточною, і підвищити її ніяк не вийде, в той же час, гарантують виплату до 90% від ринкової вартості авто. У будь-якому випадку це вигідніше і швидше, ніж будь-який інший варіант реалізації машини.

Продаж без клопоту

Продаж автомобіля компанії Автовикуп дозволить не замислюватися над необхідністю переоформлення документів і не вникати в складності сучасної бюрократичної системи. Все просто і зрозуміло, компанія Автовикуп виконує повну безкоштовну діагностику машини, щоб назвати найбільш точну суму за її покупку. Ніяких довгих дзвінків, очікувань, порожніх обіцянок і шахрайських схем, тільки перевірені і прозорі умови співпраці. Закордоном ця послуга вже давно набрала популярності і в нашій країні її стрімкий розвиток не змусить себе чекати.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також