Більше половини читачів Мукачево.net цього літа не збираються відпочивати

10
6

Такими невтішними є результати онлайн-опитування на сайті.

Рівно два тижня, починаючи з 29 червня ми цікавилися тим, чи вже спланували літню відпустку наші читачі.

Один користувач міг проголосувати лише один раз. Таким чином, в опитуванні взяли участь 315 читачів сайту.

Найбільше з тих, хто взяли участь в опитуванні – 53,77% (164 голосів), відповіли, що цього року про відпустку навіть не мріють.

В рази менше наших читачів, а саме 56, або 18,36 % з тих, що проголосували відповіли, що вже пора задуматися про відпочинок, але все ніяк не візьмуться за цю справу.

Приблизно однакова кількість читачів Мукачево.net уже на валізах та саме займаються відпусткою – 41 (13,44%) та 44 (14,43%) голосів.

Що ж, бажаємо усім не забувати про відпочинок, особливо влітку, навіть тим, хто вирішив цьогоріч з тих чи інших причин працювати без перерв.

Коментарі

T
Trewq

to Algiz True Sergio Якщо поїдеш до Болгарії за 1200-2500 грн. Будь добр зроби фінансовий звіт ,дуже мені цікаво =)))

AT
Algiz True Sergio

Тот самый ПроФФесор Я терпіти не можу мажорів, які самі дуб дубом і їздять на нянькових машинах. В Болгарію можна з`їздити за 1200-2500 гривень. Якщо людина собі поставила за ціль поїхати відпочити, то вона може за рік ці гроші назбирати, я так думаю.

ТС
Тот самый ПроФФесор

Algiz True Sergio, Знакомі в тебе видно мажори проблем не бачать.... Ой блін восени ревіти будуть всі гіркими сльозами.....Побачимо що з цієї України ще залишиться......

AT
Algiz True Sergio

Зробіть інше опитування - куда ви хотіли б поїхати/плануєте поїхати відпочивати влітку. Це значно цікавіше. Бо серед знайомих і друзів бачу тенденцію "міняю Крим на Болгарію/Угорщину".

РМ
Редакція Мукачево.net

Дякуємо за пораду. Планували поцікавитися думкою з приводу переіменування ФК "Закарпаття" та нової облеми, але Ви підказали нам іншу - значно цікавішу тему

T
Trewq

Зробіть опитування по отриманій з/п і буде ясно чого люди не збираються на відпочинок :)

Читайте також