Більше третини угорців не можуть дозволити собі відпочинок на озері Балатон

5
13

Виявляється, що лише чотири з 10 угорських сімей можуть дозволити собі відпочинок на озері Балатон. Адже звичайний уікенд біля озера для родини з 4 людей обійдеться щонайменше у 300 000 форинтів (870 євро). Тим більше, що майже всі пляжі тут стали платними.

Про це повідомив один з лідерів опозиційної партії "Демократична коаліція" (DK) Гергей Орото. Партія вирішила внести поправку до законодавства, яка зобов'яже всі муніципалітети навколо озера Балатон визначити місця для безкоштовних пляжів. Аби родини з середнім доходом могли відпочити хоча б в Угорщині.

"Неприпустимо, що на все більшій частині пляжів вводять платний вхід, включаючи ті, які переобладнані за рахунок фінансування Європейського Союзу, і ця плата "швидко зростає", - зазначив Орото. За його словами, озеро Балатон - це "спільний скарб", і кожен громадянин має отримати шанс насолодитися ним.

Нагадаємо, що головний санітарний лікар Віктор Ляшко повідомив, що в Україні дозволять відкрити пляжний сезон.

Минулого року на території Закарпатської області було визначено всього 4 місця масового відпочинку на водних об’єктах. Офіційно пляж діяв і на території бази відпочинку "Дельфін", що у смт Солотвино. Ще два пляжі офіційно працювали на Берегівщині - один на території ТОВ "Бумеранг" у селі Дийда, а інший ТОВ "Берег-ТУР" знаходиться у селі В. Береги.

Наприклад, в Одесі нацгвардійці будуть патрулювати курортні зони на територіях популярних міських пляжів - Золотого берега, Аркадії, Ланжерона, Лузановки і в місцях масового відпочинку. Як уточнюють у відомстві, відпочивати громадянам можна, але без правопорушень і з дотриманням карантинних обмежень.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
Мукасівець

Мукачево нет а ви коли напишите про Лісарню ? У Лісарні в здовж потіка стоять городини. Є водний кодекс де всі норми прописані і крім того приняли закон до вільного доступу до води і ніякі городини . І знести примусово всі городини. Так у мене до вас Мукачево нет є питання , так чому ви непишете про сваввілля ? Чому ви журналісти Мукачево нет нич неробите ? Но ви ся журите як у мадярщині на Балатоні неможуть отдихати. А у нас просто захватили всі прибрежні зони наклали городини і нико неможе отдихати. Так се для вас нормально ?

К
каструля

а ти на чії жиєш?

М
Майдаун

Мудяри - голодранці , які живуть на німецькі подачки.

М
мукачівець

а озеро Дідово не спільний скарб?а там собі ко може дозволити уїкенд?вонючі кіші загребли весь берег

М
Мадяру

Hallod e, te budos mocskos cigany! Te kit geciztel le, te nuomorult fasszopo paraszt? Takarodj vissza a taborodba es kefeld a Lenkedet vagy a Zsuzsadat vagy Erikadat( mit tudom en hogy hivnak a budos cigany felesegedet) a szemetdomb tetejen.Mit jottel ide? Most vittem ki a szemetet, menj kotoraszni, felhasznalhatod ujbol az ovszert, hogy ne legyen terhes tizedszer az erikad.

0
0001

Гримасы капитализма.

М
Мадяр

Пальо.Ти сам ковдуш і твій народ. Te Geci ukran!!!

Л
Лоці

Пиз*ливоє Мукачево.нєт! Пишуть хоть шо! То за транспорт, який ніби зупинився через Придуманий вірус. Хоча все працювало, і не зупинялося! А тепер знову, новина хоть звідки, не провірена. Про те, що угорці не можуть собі дозволити поїхати відпочити на Балатон. Тут зараз мінімалка 500$, а за мінімалка ніхто не працює! Українці можуть дозволити собі приїхати на Балатон, а мадяри нє? Ви навіть заголовок статті нормально написати не можете! "Більше третини угорців не можуть дозволити відпочинок на озері Балатон"? Кому не можуть дозволити відпочинок? Шо бігають довкола озера і не пускають туристів чи що? Майже в кожній статті помилки! Схаменіться! Почніть хоча б з того, щоб перевіряти статті перед публікацією, бо аж смішно. А далі публікуйте фейкові статті, про те, як херово за кордоном. Типу, щоб наших заспокоїти, ніби і за бургом все так само. Хер там! Наші люди зараз повсюду, за кілька хвилин дізнаються правду! А ваша репутація вже ніколи не буде як колись.

E
Ede

Пальо, міліардер мій, а ти де можешь помочити(сь)?

ІП
Іван Пальо

Ахаха, ковдушні мадяри не гонні на свойому болоті ноги замачати. Най ще хтось скаже шо Мадярія успішна європейська країна.

ДН
до нижніх

русня і русуни - нах..й звідси пішли!

E
Ede

Ужас! Как хорошо, что зато 99 процентов жителей Украины могут себе позволить Мальдивы!

Ш
Шоні

В україні 80% не можуть собі дозволити

Читайте також