Більшість багатодітних сімей України мешкають у 3-х областях

18
0

на Рівненщині, Закарпатті та Івано-Франківщині

Президент України Віктор Ющенко дав доручення головам місцевих державних адміністрацій протягом 2008 року забезпечити багатодітні сім"ї, в яких виховується 10 дітей і більше, житлом, автомобілями та необхідною побутовою технікою. Про це він сказав сьогодні у Києві під час наради з головами місцевих держадміністрацій.

"Протягом одного року потрібно викупити квартири, побудувати хати, дати земельні ділянки тим родинам, у яких виховується 10 дітей і більше", - зазначив Віктор Ющенко. За його словами, таких сімей в Україні близько 1200, і більшість з них проживають у західних областях - Рівненській, ЗАКАРПАТСЬКІЙ, Івано-Франківській.

"Там потрібна ваша персональна увага - чи є там холодильник, чи є там телевізор, чи є там автомобіль і так далі", - наголосив Президент, звертаючись до голів держадміністрацій. Він додав, що наступним кроком держава спрямує зусилля на надання такої ж допомоги сім"ям із 5-ма дітьми.

Окремо Глава держави наголосив на відповідальності, яку нестимуть за виконання цього доручення голови місцевих держадміністрацій. "Я просив би все це уважно слухати і записувати, тому що за невиконання кожен нестиме персональну відповідальність", - сказав Президент України.

На фото: Під час відвідин села Тибава Свалявського району Закарпаття

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також