Більшість випускників Мукачева планують стати працівниками ІТ сфери (ВІДЕО)

3
12

Цьогоріч у Мукачівській громаді 11 клас закінчують сотні школярів. Хлопці та дівчата надають перевагу комп’ютерним спеціальностям.

Майбутні випускники активно готуються до проходження Національного мультипредметного тесту та вже роздумовують над тим, з якою сферою пов’яжуть своє подальше життя.

Найбільше хлопців та дівчат хочуть стати фахівцями в ІТ сфері. До речі, до цієї сфери входять не лише програмісти, а й тестувальники (QA-інженер), менеджери проектів, бізнес-аналітики, системні адміністратори, дизайнери та інше.

Також популярними залишаються юридична справа та філологія, але бажаючих вступити на такі спеціальність значно менше ніж у минулі роки.

Є старшокласники, які бажають пов’язати своє життя з творчою професією, типу співаків. Також й такі, що досі не визначилися ким хочуть бути.

Більшість школярів кажуть, що обирали майбутню спеціальнісь самостійно, виходячи з того, що найбільше подобається та вдається.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ВП
Все правильно

Бо майбутнє якраз саме за айті, там багато грошей крутиться і робота набагато цікавіша ніж бути фрезерувальником чи зварщиком.

L
Laci

— Образование? — 7 лет - на Фейсбук, и 4 года - в Инстаграме! — Профессия? — Тик-токарь 6-го разряда!

1
10:08-ови

покоління знає, що хоче. Тиш буде видно через 10-20 років.

І
Іване

Толкові слюсарі ростуть із молодих які мавуть копіки. Ко вижив, той став, інші пішли в айті))

Д1
До 10:08

Краще шлiФоти будари в польшi та дупи в iталii!)

ДТ
Думаву так

Тоті айтішники в основному говорять з повітрям і тичут кнопкі туди ж, жеруть їжу в себе, зачасто гамають. А гамно хочуть, щоб прибирали за ними нормальні люди. Жилудкі, кароч.

М
Мішкови

Зато ти, Мішку, з покоління телевізора. І в голові у тебе СССР, КПСС і много чугуна на душу насєлєнія. Се покоління знає, що хоче. А ти так і лишишся в совку.

М
Мішко

Покоління тік тока..Сим,лем гроші і ділдо у голові

І
Іванови

а шо платиш? Мош і уточити, уфрезеровати, приварити…. А платити не хочуть. Уповіш - 500 чи 1000 грн то нараз ся розвертать , сідать у лексус і каже «много». Тому толкові токарі плитку кладуть, слесарі таксують і т. д.

ПТ
подобається та вдається

Програмувальником - то зараз доста модноє, пак ньє?

МЗ
Маю зп $7500

В IT не треба іти дуже мало платять грошей тут немає.

І
Іван

А толкового токаря, водопроводчика, слюсаря, зварника треба місяцями шукати

Читайте також