Біологи УжНУ цілували жаб

10
0

Нещодавно студенти біологічного факультету УжНУ відзначили своє професійне свято, до якого підготувалися заздалегідь і ретельно.

Напередодні святкування  була проведена V регіональна конференція молодих вчених та студентів «Проблеми збереження біорізноманіття Українських Карпат» та організована фотовиставка «Мій рідний край», презентація робіт талановитих представників факультету. Крім того, у рамках святкування відбувся матч між футбольними командами викладачів та студентів біологічного факультету.

Кульмінацією  свята стала акція «Посади дерево» та змагання на приготування кращого бограчу. Поки одні варили бограч, інші - висаджували дерева з надією, що закладають справжню біологічну алею. У змаганні на кращий бограч брали участь три команди студентів й одна - викладачів.
 
Страви всіх учасників вдалися на славу, але згуртованість та вміння налаштуватися на перемогу  допомогло команді «Арніка» вибороти першість у кулінарних змаганнях.
 
Розважальна програма заходу розпочалася оголошенням переможців у номінації «Викладач року» та «Студент року». Тріумфаторами стали: доцент кафедри ботаніки Юрій Петрус та студент 2 курсу Юрій Балог. Завершився захід веселими тематичними конкурсами, під час яких учасники косили траву, плели вінки, їли на швидкість яблука, цілували справжню жабу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також