Бірови не спілкуються з односельцями

6
0

Керівник Мукачівської РДА Ілля Токар днями провів особистий прийом громадян

Голова Мукачівської райдержадміністрації Ілля Токар днями провів особистий прийом громадян, у ході якого до нього звернулося 15 осіб. Найбільш актуальними й надалі залишаються питання пов’язані із землею. Зокрема, про допомогу у вирішенні земельних спорів або виділенні земельних ділянок керівника району просили 5 осіб. Виїхати та розібратися у причинах звернень людей, голова райдержадміністрації доручив спеціалістам відділу земельних ресурсів.

Чимало людей прийшли до голови райдержадміністрації з проханням виділення матеріальної допомоги для покращення соціально – побутового становища. Всі клопотання направлені на розгляд депутатів районної ради. У відповідності з їх рішенням за рахунок Програми одноразової адресної матеріальної допомоги громадянам буде надано грошову допомогу.

Дві жительки села Грабівниця скаржилися на неможливість влаштування дітей у дошкільний заклад. З’ясувати причини відмови та задовольнити прохання батьків голова райдержадміністрації доручив заступнику з гуманітарних питань у тижневий термін.

Вірники греко-католицької громади села Бабичі звернулися з проханням допомогти у будівництві огорожі навколо церкви. Пан Токар пообіцяв, що в залежності від погодніх умов громаді буде надано будівельні матеріали, зокрема гравій та пісок.

Під час свого прийому Ілля Іванович зауважив, що окремі голови сільських і селищних рад приділяють мало уваги роботі зі зверненнями громадян, адже більша частина громадян зверталася з проблемами, які можна вирішити безпосередньо на місцях, тобто в сільських чи селищних радах, повідомили ЗІА "Простір" у секторі зв’язків з громадськістю Мукачівської РДА.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також