Бюджетники Закарпаття можуть зустріти Новий рік без зарплат. Балога звернувся до Гройсмана

13
8

Народний депутат закликав усіх нардепів від Закарпаття бути принциповими під час ухвалення бюджету 2017 через призму інтересів рідного краю.

– У це важко повірити, але поки влада розказує про «інвестиційний бум», працівники бюджетної сфери Закарпаття можуть зустріти Новий рік без зарплат, а школи, лікарні і дитячі садки – залишитися без світла і тепла, – заявив Віктор Балога у понеділок, 17 жовтня. – Уже станом на сьогоднішній день грошей на зарплати немає. Область потребує 149,8 мільйонів гривень. І це той мінімум, який забезпечує найнеобхідніше – щоб школи і лікарні працювали, а освітяни і медики отримали свої далеко не найбільші гроші.

– Терміново звернувся з цим питання до прем’єр-міністра і Міністра фінансів. Хочу вірити, що їм вистачить совісті негайно відреагувати, – Разом з тим, як позафракційний народний депутат, заявляю, що проголосую за державний бюджет на 2017 рік лише за умови, що в ньому буде закладено достатньо коштів не лише на зарплати, а й на розвиток Закарпаття – капітельні видатки і ремонт доріг. В іншому випадку мого голосу під цим документом не буде.

Коментарі

П
просто

НАКРИЙ НАРКОЛАБОЛАТОРІЇ І ПРИТОНИ ТІПА БЛАТНИХ НАРІКІВ І БУДЕ ПОРЯДОК У НАС...

М
Михайло

Озвучена проблема - правильна, але спосіб і мета - тілько піар. До уряду треба донести проблему, а не робити шантажі і показову боротьбу за народ у пресі

П
пітьо

йсе єден чесний челядник. треба го на президента видвинути))) незнаву як ще неганьбиться рот откривати,жулик єден!

ТІ
так і треба

слухайте усім все добре, не ниють, не скиглять, всіх устрює робота у держустановах, ніхто навіть не жалівся, про що тут віктор іванович говорить...хоч єден написав якусь заяву або скрагу, тому їм там як каша манна.

В
вася

вчителям і лікарям на міжгірщині сказано гроші до нового року стоять на депозитах під відсотки, так якщо комусь щось не подобається можете звільнятися. лише нам вчителям цікаво за яке фінансування проводилося святкування дня Міжгіря вчора? пани пили,їли та грохали феєрверками з грошиків і що пани з ужгорода не чули як гуділи грошики!

R
rem

Пора бойкотувати сплату податків у центральний бюджет і перекривати перевали.

5
555

А їх все влаштовує: 1. Де контрабанда та потоки за які в мукачеві була стрілянина? кого покарано? (потоки в правильному руслі та пі контролем, затейщиков підвищено аж до Києва) 2. Де ви бачили щоб хтось жалівся на зарплати? (нема, бо всіх зашугали) 3. За що боролися? (за губернатора який із закарпаття зробив вотчину контрабанди, голів адміністрацій-бездарів і піарщиків які те й можуть. що шугати та закривати всім роти) Гнати їх В.І. треба із Закарпаття, в нашому краї нема достойних голів? Децентралізацію запроваджуйте і обирайте на місцях і заборонити балатоватися немесним князькам, а то приїхали Луганчане керувати Закарпаттям. Женіть їх в три шиї.

С
Саша

Догаздувалися ставленики пороха. Лисий і таможеник у світі не розуміються кроме як контрабас рішати

Читайте також