БЮТ почав переговори з Тігіпком і Яценюком

13
2

БЮТ почав проводити переговори з Сергієм Тігіпком і Арсенієм Яценюком про підтримку Юлії Тимошенко в другому турі виборів президента.

Про це в ефірі "1+1" заявив депутат Верховної ради від БЮТ Сергій Соболєв.

"Ми запропонували такі переговори, і, наскільки мені відомо, перший тур переговорів з Тігіпко сьогодні (18 січня - ред.) повинен був відбутися", - сказав Соболєв.

Депутат зазначив, що проводити такі переговори, зокрема з Яценюком, для БЮТ абсолютно коректно, оскільки саме ця фракція намагалася перешкоджати відставку Яценюка з посади голови парламенту.

Також Соболєв ще раз заявив, що великий відрив між Тимошенко та Януковичем за результатом першого туру виборів пояснюється фальсифікаціями з боку Партії регіонів.

Раніше голова передвиборчого штабу Тимошенко Олександр Турчинов заявив, що через фальсифікації з боку ПР у Донецькій, Луганській, Харківськй, Дніпропетровській та інші областях, Тимошенко недоотримала 3% голосів виборців

"Це (фальсифікації - ред.) приблизно на 3% зменшено результат Юлії Тимошенко і на 3% збільшено результат Віктора Януковича", - обурився політик.

Коментарі

P
Pik

Krusjylja i je prodazna tvaruna!Jij vse rivno xto Tihipko chu Jacenjyk,Vono i po trypax pide sa radu Peremohu!Vono nakralo na milliardu,a prostuj narod holodaje!Ne daj boh taka Kradstjylja prujde do vladu-todi vsim pisec!

В
Виборець

БЮТівці дурні кричать про фальсифікації. особисто я ні за тих, ні за тих, тому можу обєктивно висловитися. Я володію ситуацією по Ужгороду і району. Так напередодні виборів БЮТ роздавав виборцях сіл Ужгородського району по 100 гривень за один голос, роздавалися також мішки із пшеницею. От на що купувалися голоси для Юльки. Я згоден - і Янукович роздавав, але не в таких масштабах. Регіонали роздавали переважно членам комісій, а БЮТівці підкупали всіх і вся. І ще Турчинов щось кричить про фальсифі

Читайте також