БЮТ припинив повноваження 16 закарпатських депутатів

13
1

серед них заступник голови Закарпатської облради Михайло Мартин

Міжпартійний з’їзд виборчого блоку політичних партій „Блок Юлії Тимошенко”, який відбувся 30 червня своїм рішенням припинив повноваження і відкликав 14 депутатів Закарпатської обласної ради та двох Перечинської районної ради, що були обрані за виборчим списком БЮТ, але при формуванні фракцій у облраді до фракції БЮТу не увійшли – повідомив 3 липня ЗІКу прес-секретар БЮТ в Закарпатській області.



Депутати, відкликані БЮТ: Володимир Вашко, Мирон Гебуса, Юрія Гецко, Іван Гецянин, Іван Йовбак, Василь Кручаниця, Михайло Ланьо, Василь Лінтур, Нуцу Марина, Михайло Мартин, Василь Мікловда, Михайло Рішко, Михайло Попович, Олександр Яцканич. Відкликали також депутатів Перечинської районної ради: Олександра Бородича і Михайла Лакатоша.



У коментарі ЗІКу один з «постраждалих» депутатів, заступник голови Закарпатської обласної ради Михайло Мартин повідомив, що він «на такі дурниці не реагує, і плювати хотів на БЮТ і його керівництво». «Я добуду свою каденцію до 2011 року», – категоричний у висловах Михайло Мартин.




Коментарі

М
Михайло

А докладніше?

Читайте також