Бійка школярок у с.Вилок трапилась через ревнощі, а у справі фігурує вчитель (ВІДЕО)

24
5

Конфлікт на подвір'ї школи закінчився для 13-річної Регіни госпіталізацією та струсом мозку, а 15-річна Ангеліка поскаржилась поліції на грубощі з боку вчителя інформатики, який втрутився у біку.

Журналісти телеканалу "1+1" провели власне розслідування інциденту у школі села Вилок на Виноградівщині, про який напередодні вже повідомляло видання Mukachevo.net.

Бійку на подвір'ї школи організувала 15-річна Ангеліка, яка приревнувала до одного з хлопців, якому симпатизує, іншу школярку - 13 річну Регіну, яка днями сфотографувалась із цим хлопцем на дні народження у друзів. 

Старшокласниця спочатку намагалась зіштовхнути дівчинку із сходів всередині школи, але вчасно втрутились педагоги. Ангеліка почекала Регіну на подвір'ї, а коли та вийшла почала бити її на очах у всієї школи. 

- Вона вчепилась у волосся і почала бити по всьому тілу – ногам, шиї, голові. Потім, коли вдарила у живіт, та не могла дати якусь відсіч. Потім підбіг учитель, - розповідає журналісту ТСН школярка Маріанна. 

У конфлікт втрутився вчитель інформатики, який намагався заспокоїти дівчат та припинити бійку. Однак, від старшокласниці перепало і йому. 13-річну Регіну з травмами повезли додому, звідки її забрала швидка. 

Батьки 13-річної школярки звернулись до поліції, а 15-річна Ангеліка заявила правоохоронцям про побиття з боку вчителя інформатики.  

- Вони заявляють, що вчитель наніс удари. Звичайно, буде експертиза, яка встановить, чи дійсно вона отримувала тілесні ушкодження і їхній характер, - коментує інцидент керівник підрозділу ГУ Нацполіції Закарпаття Тетяна Щоголева. 

Бійку вже розслідує поліція. За попередньою інформацією, вчитель інформатики не бив старшокласницю, а 13-річній дівчинці у лікарні стало значно краще. 


Нещодавно, 19-річний хлопець з Мукачівщини помер у кареті швидкої допомоги через те, що його побили.

Коментарі

П
Правда

дві малолітні дури б'ються, а хлопцеві жодна із тих пісюльок не потрібна. на місці вчителя дійсно треба подати до суду за наклеп. таких шкодувати не потрібно, бо такі потім все життя комусь будуть своєю брехнею гадити. якщо один раз пройде безнаказанно, то так потім і поведеться . а батькам треба тій старшій дурі молотком у голову втовкти правила поведінки.....

Т
тьотя.

Книжка в сумці той на думці,я розумію перша любов .Но шо зараз твориться вже і дівки бются не на шутку .Внаш час ,писалися ,якісь вірші то було так кпасиво ,а тепер жестокость страшна ,а не борак і ще учитель винуватий буде .А батьки ні що таких профур виховали !

Ы
ыстык

смолячки най лыпше щи ся учать а не уже дашто им в головыи

В
вчитель

А якщо і підтвердиться факт побиття,то що!? Яким чином вчитель мав розборонити бійку і врятувати 13 р. дівчинку від озвірілої,психованої особи!? Якщо б не втрутився, кричали б,що вчителі не припинили бійку! Незавідна доля у вчителя при "неньці"!

А
Андрій

Якщо не підтвердиться побиття учителем тоді учитель має подати в суд на брехливу малолітню хвойду і добряче фінансово потрусити цю сімейку за наклеп.

Читайте також