Бійці 128-ої бригади потрапили в кільце під Чернухіно

22
26

Їм на допомогу вже пішли побратими по бригаді, намагаючись створити коридор для відступу.

- Тільки що говорила з хлопцями, вони під Чернухіно, їх окружили, всього залишилося 20 хлопців...Хлопець з котрим говорила 23 роки, кажуть, що неможуть вийти з кільця, ніяк, техніки робочої майже нема, сусідній блокпост з 60 бійців ледве 15 живих залишилося, дивом до рана дожили... На підкріплення до них йде ще 10 бійців - років 30, вийти не можуть, маю записану телефонну розмову з ним.. хлопець з Горонди... Дорога на Дебальцево не наша, сепаратисти її захватили.. сили ато відступили і тупо злили всі пости! - повідомила журналістка Євгенія Шутка на своїй сторінці у Facebook.

Наразі Мукачево.Net намагається підтвердили цю інформацію у військових.

Чернухіно розташоване на південний схід від Дебальцева.

Мукачево.Net

Коментарі

АК
Андріана Кіс

Юрист, Вас ніхто не учить і не собирається. Просто ця війна ще буде дуже довго і ви даже не знаєте, що Вас чекає далі, ніхто не знає. Я просто говорю, що треба всім зібрати, бо проти більшості ніхто не попре без дозволу забирати землі.

АК
Андріана Кіс

до кис кис - Боже, Боже та як ви ( не знаю хто це чи дівчина, чи хлопець) смієте так говорити, якщо вас ніхто не обзивав. Я до того веду, що якщо всі зберуться, то буде мир, але якщо так забирають хлопців по одинці, то за пару місяців всіх заберуть, і бідні всі помирають. Ти думаєш, що мені у 25 років 3 5-ти місячною дитиною на руках, без чоловіка (бо його вбили) дуже добре тепер жити. Мені просто шкода, що такі молоді хлопці помирають і я нікому не бажаю пережити те, що я пережила. Бо як ви не можете поняти, що це бізнес і ця війна кожного на жаль каснеться. І мені шкода, що ви мене в чомусь обвинувачуєте, коли ви даже не розумієте, що я маю на увазі.

К
Кокотніца

Ви що так розхвилювалися друзі? Це ж війна. Наші герої ішли на війну добровільно! Ішли захищати на Донбас Закарпаття! Ішли вбивати сепаратистів і терористів! Чи не так? От хай і вбивають!!! Там же людей немає. Правда друзі? Наші бійці непереможні і вбивають сєпарів і терористів тисячами! Справжні герої.

АС
адмінам сайту

коментарі на мукачево-нет цитують на пропутінських форумах. тіпа, поки є така вигрібна яма - можна у західних областях проводити підривну діяльність. Дозволяючи анонімне коментування і ведення його у такому дусі ви сприяєте розпалюванню національної ворожнечі. Якщо видалите цей коментар - буде інший. і не тільки тут. поки не зрозумієте серйозності ситуації.

Ю
Юрист

Як хочу так говорю. Зрозуміло? Ти мені ніхто, аби тут вказувати, що робити і куди йти! Люди на Сході гинуть за олігархів у владі - крапка. За 1 рік нової влади стільки "покращень", як за попередні 20+ років.

МД
Мур до Кис

захищати нашу єдину Україну ми згодні: тільки в Києві - зі знарядь, танків і літаків з Градами.

ДК
до кис кис

а не йшла би ти нахер з своїма войнами у єден бік і не верталася більше..потвора срана

АК
Андріана Кіс

Юрист, научися спочатку говорити з дівчиною. А у мене чоловік там помер захищаючи нас тут. А всі такі, як ви лише знаєте говорити, а на ділі....

M
McMurphy

Близько 13 години колона з восьми цивільних легкових автомобілів і двох мікроавтобусів намагалася виїхати з Чорнухине за наданим гумкоридору. Колона була обстрелена бійцями батальйону нацгвардії імені Кульчицького зі стрілецької зброї. В результаті терористичного акту перший автомобіль загорівся разом з розташованими там цивільними людьми, загинуло 5 осіб, інші змушені були повернутися назад у Чорнухине

Ю
Юрист

Андріана Кіс сама пакуй чемодани і вали давай! За своїх жидомасонів воювати.

АК
Андріана Кіс

Замість того, щоб коментувати тут, хлопці мали би всі зібратися і піти захищати нашу Єдину Україну, а не сидіти дома на ж... і грітися, а іти воювати. Бо так усіх помали поубивають.

Г
Горондянин

блін....... там мій друг, шо влада нічого неробить ......... рятуйте хлопців!!!!

М
Марiя

Ну зробіть що-небудь, щоб врятувати наших хлопців з Закарпаття, нехай воюють галичани зі Львова, поверніть рідненьких хлопчиків.Благаю врятуйте!

ДВ
до варош

то правда!!! но й воєнкоми будуть боятися даже усратися дись у громадському місці... бо прикокошать їх за наших пацанів!

В
Варош

Після таких новинок воєкномати довго будуть глядати наших хлопців.

У
Ужгородець

Інформація невідповідає ситуаціі , вона тяжка, оточення немає, але потрібно піднімати хай, бо командування невстигає реагувати на події , тільки відступ в цій ситуаціі.(

Я
Я

Поперше рятувати хлопців ! Потім якесь перемирення. А потім референдум вже. Спочатку рятувати ЖИТТЯ!

З
За

Референдум!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

У
Українець

хто зможе зупинити цю братовбивчу війну? інакше вона вже розгорається: - там вже багато найманців, а скоро підключаться польсько-литовська дивізія створена Порошенком і інші наші старі історичні "другари"... Але вони, напевно будуть використані для "вдохновления" українців - в загородзагонах.

ДЩ
Думаю, що

Потрібно референдум проводити, як каже Віктор Іванович. Терміново і невідкладно. В інакшому разі вони усіх там переріжуть.

МН
Миру Нам

Скільки ще буде жертв, скільки нам ще треба страждати, щоб зрозуміти, що наша влада нас знищуе, за наші кошти, нашими ж руками. Хіба не зрозуміло, що війною ми нічого не здобудем, тільки самі втрати, втрати і втрати.Мирні Люди Заходу і Сходу, формуйте своїх офіційних представників, щоб домовлялись за мир на Україні, бо від політиків бачимо, нічого суттєвого. Прості мирні люди скорше домовляться. Миру нам.

B
Bandi

уничтожение славянства под шумок демократии и прочей патриотическоj лапши на уши! Люди, имейте Своё мнение - а не навязанное горлопанами с набитими карманами.

B
Bandi

Mindeki olvassa el! Читати всiм!

1
123

це все правда всі блок пости уже не взмозі щось зробити і в Чорнухіно і в Нікішено і в рідкодубі,а бригадний штаб відійшов, піднімайте на вуха всіх

Я
Я

Порох сьогодні відвідує Харьківский шпиталь. Думає в травматологію він не піде бо костилями закидають, хіба в реанімацію...І то хлопців шкода бо від ненависті тиск підніметься

Я
Я

Поднимайте все всех и спасайте парней !!! Иначе.. матери вас тут на куски всех порвут !

Читайте також