Бійці з зони АТО прислали подяку нардепу Василю Петьовці

20
6

Днями бійці 5-го окремого батальйону ДУК «Правий Сектор» передали з передової лист-подяку на ім’я народного депутата України Василя Петьовки за підписом т.в.о. начальника штаба Друга Гатила.

«Висловлюємо щиру подяку за подарований реанімаційний автомобіль Т4 та автозапчастини для автомобілів, які використовуються в бойових діях в зоні АТО для потреб бійців 5-ого Окремого Батальйону Добровольчого Українського Корпусу «Правий Сектор», які жертовно захищають українську землю від терористів і російських загарбників. Ваша допомога дає нам надію та віру на те, що наш народ з нами і спонукає воювати ще краще», – йдеться у листі, який публікує rakhiv.in.

Коментарі

Л
Лоліта

Знаєте не важливо піар чи ні, важливо, що допомагають, а для мене всі хто допомагає молодці, а інше хай Господь Бог судить! Я згодна писати кожен раз схвальні коменти, якщо будуть допомагати!І можу всім супер гордим сказати одне особисто з мене корона не в паде, якщо нашим хлопцям це допоможе я згодна і кланятись...

У
Ужгородець

Самі від себе відвертає людей, ви ж писали, що подарили? Писали, читав. Чи може попросити грамоту від порошенка? Ви як діти, або як селюки.

З
Закарпатець

Браво "месний" та "ужгородець". Патріотизмом з вас пре. Подумати над очевидним важко. Що обнародування цього факту ,можливо, з одного і другого боку,просто викличе бажання і іншим долучитись хоча б якось допомогти навіть "коритом".

М
мєсний

Затрахали ці піарщики... Спочатку обікрали армію, а тепер за вкрадені бабки купують старі корчі і кричать на всю округу - дивіться бидлюки, я меценат! На коліна холопи, батя тачку з Польщі пригнав! Хто не вірить, ось папір, з тризубом! Кожне скликання ті самі морди обкрадають неньку і кричать шо вони капець які меценати і патріоти. Бридко...

Х
Ххх

Йодом ти ужгородець. Вони дякують тому до, може не одному з йихних друзив, цей автомобиль, врятував житья.

У
Ужгородець

Чого не витерти попу листом подяки, або просто зарамити шановний Василь Васильович . До чого ваш сільський подвійний піар? Чи це ваше величність умова, ім що немає чим займатися, тільки маля ви йолопам писати?

Читайте також