Бійці закарпатської 128-ї бригади гідно тримають оборону під Дебальцевим (ВІДЕО)

15
16

Про це повідомляють кореспонденти ТСН з місця подіє.

"Дебальцево тримається , ніякого котла немає", - коментує кореспондент.

Бійці з закарпатської 128-ї гірсько-піхотної бригади не дивлячись на погану погоду гідно тримають оборону на лінії фронту. 

Більше у відеосюжеті: 

Коментарі

М
мукачiвець

Я, так гадаю, що той Шолтiс пiдар бо добре його знаю.

Д
друг

ООбережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як Людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Йогобатько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Л
Лєна

Тримайтеся ,хлоці ! Додому - це значить під трибунал за дезиртирство.(Правда , мабудь краще за грати ,ніж на той світ) Ми молимося за Вас,знаючи що ця війна нікому крім мужновладців не потрібна.Бережіть себе!

ДН
до нашої бригади 128

вертайтеся бо нізашо воювати) бо туй нам запріщавуть вже все!!! може ви й невкурсі што йся влада робить.

Ж
Женька

Тримайтся хлопці.Нехай Бог вас береже.

П
Потрiот

Хлопцi, драпайте звiдти поки не пiзно. Нах...й воно вам потрiбно оте безглузде геройство було б ради чого подихати у такому вiцi. Хiба не зрозумiло, що у цiй вiйнi переможцiв не буде.

П
Пацифiст

Йдiть домiв,хлопцi. Воювати нема за кого i за що.

Т
толя

Йшли би хлопчаки додому.Живими.Поки щи мають шанс.

С
Саша

Шкода хлопців, лішіть тот донбас в спокою та й пойте домів од сімям

.
.....

А про втрати чому не запитали? Скільки наших хлопців не повернеться додому? Або повернеться ковдошами?

1
123

От яка у нас честь і вірність присязі у офіцерів...

1
123

Микола, спасибі, не треба. Най парашенка яйценюх і мажори захищают наші родини і дітей, а ми подумаємо.

А
Андрій

мотолора взял аероврот 125 раз, стопитсот тісяч укропов убітих, дебальцево в катлє, сам лайф-нюс гаваріл, да каком катлє - все уже здалісь, всєх разбілі нескончаєміє шохтьори с копанок, с нєскончаємой тахнікой і баєпріпасамі. рускій мір! лугандонія впердє! захерченка мабілізуєт всь поголов"є дамбаса, 100 000 чел мяся бросім на укропав!!

М
Микола

Я подполковник ,але нехай ПоРОШЕНКО, яЙЦЕНЮХ Ы ВСІ ПОЛК НЕУЛОВІМІХ МАЖОРІВ, А ПОТОМ Я, І ТО Я ПДУМАЮ

Х
Хе

Ну вот видите все распрекрасно. И потерь нет. И Именно поэтому сейчас идет 4 волна могилизации. Именно потому что потерь нет! Так что все на АТО! Военком молодец. Слил данные призывавшихся. Так что херои могут по возвращению ждать гостей!

М
Мобілізація

А командир відділення ще зовсім дитина. Це хенерали зі штабів посилають командувати в поле необстріляних хлопців на найбільш складний напрямок. Невже нема більш досвідчених командирів з бойовим досвідом?!. Слухаєш цих пузатих війскових генералів і в черговий раз переконуєшся в їхній злочинній бездарності і тупості.

Читайте також