Бійці Закарпатської бригади показали, як нищать БМП окупантів зі «Стугни» (ВІДЕО)

10
1

Військові 128 окремої гірсько-штурмової бригади ефективно використовують не тільки закордонні, але й вітчизняні протитанкові комплекси.

Закарпатська 128-ма бригада опублікувала відео знищення російської бойової машини піхоти з протитанкового ракетного комплексу українського виробництва «Стугна-П». У результаті вогневого ураження БМП знищена.

ПТРК «Стугна-П» розроблений київським конструкторським бюро «Луч». Калібр ракети 130 мм, максимальна дальність вогню – 5000 м. Комплекс є напівавтоматичним із лазерною системою наведення. Оператор може керувати «Стугною» на відстані з укриття, що ми й бачимо на відео 128-ї бригади.

Як знищували бійці 128-ої бригади ворожу БМП дивіться у відео.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

В
вперед

Зловлений підполкан - виглядає, як якийсь чумазий ханурік. Певно, свої будюгови обостяв, що з нашого воїна, може й загиблого, здер. А що то за такий "сувенірний" жетон? ВС СССР?? СеСеР накрився, коли цьому шнирю було 9... То його в "юнкера" до того віку записали... з видачею жетончика?! Хлопці, най щастить побільше таких найїмати, а ще ліпше най ся лишають у формі "неїстивного шашлика"

Читайте також