Біженка з України стверджує, що в Угорщині в неї викрали автомобіль з речами (ФОТО)

13
0

Українка Наталія Задорожна, яка разом з двома дітьми, мала намір дістатися до Німеччини на власному автомобілі, стверджує, що невідомі викрали її авто з речами на території Угорщини.

За її словами вона виїхала з Києва разом з колегою, який подорожував на іншому автомобілі. Поблизу міста Дьєр в авто Наталії сталася поломка - закипіло масло. Визвалися допомогти невідомі, які представилися румунсько-турецькою парою, яка проживає у Німеччині. Вони викликали евакуатор, аби відвезти автівку до СТО, а українцям наказали слідувати за ними. Про це повідомляє угорське видання telex.hu.

"Я віддала їм ключі, і сіла з дітьми до машини свого друга. Однак через певний час ми втратили евакуатор з поля зору, тобто він просто зник, оскільки мчав до 120 км на годину. Це сталося за 30 км від австрійського кордону на автошляху М1. Телефонами ми не обмінялися. Можливо ви десь побачите мою білу Skoda Rapid з номером AA8949TK або велику сіру валізу. Буду вдячна за будь-яку інформацію", - написала Наталія.

На приїзд поліції знадобилося дві години. Наталія звернулася до угорської поліції, і написала заяву про ймовірне викрадення її автомобіля. На це знадобилося ще 3 години. Наступного дня вона знову звернулася до поліції в Дьєрі, але з'ясувалося, що її заяву досі не розглянули, і автівку в розшук не оголосили.

Згодом поліція все ж відкрила кримінальне провадження за фактом шахрайства. Наталія вирішила їхати з другом далі до Німеччини.

Незабаром з нею зв'язалися люди, які розмовляли українською і повідомили, що її автомобіль не викрадено, він знаходиться на СТО. І попросили відкликати заяву з поліції. Однак Наталія відповіла, що відкличе заяву лише тоді, коли побачить свою машину, але коли перевірила вказану адресу, виявилося, що її просто не існує. Тому в понеділок вона вирішила повідомити про цей випадок також німецькій поліції.

Жінка також звертається до друзів з України бути вкрай обережними на дорогах в Угорщині, адже не виключає, що місцева поліція також може співпрацювати з шахраями.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також