Бізнес по-закарпатськи: Поліція затримала пару, яка продавала галюциногенні гриби (ФОТО)

19
8

Затримання відбулось вчора, 21 лютого. До цього правоохоронці зафіксували кілька фактів збуту психотропів.

У Головному управлінні національної поліції Закарпаття зазначають, що бізнес із продажу галюциногенних грибів у селищі Пилипець влаштувало подружжя- 26-річний житель Донеччини та його 37-річна співмешканка-мукачівка.

Учора чоловіка та жінку поліцейські застали «на гарячому», одразу після чергового збуту. Зловмисники приймали клієнтів на орендованій квартирі, де разом з ними проживає їхня шестимісячна дитина.

В помешканні фігурантів поліцейські одразу ж провели санкціонований обшук та вилучили галюциногенні гриби, електронні ваги, а також пакети для фасування товару.

Наразі чоловіка затримано у порядку статті 208 КПК України, а відносно жінки вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Дії зловмисників кваліфіковано за статтею 307 Кримінального кодексу України. За скоєне зловмисникам загрожує десятирічне ув’язнення.

Слідчі клопотатимуть в суді про взяття фігурантів під варту на період досудового розслідування.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Г
Груздь

Мухомори ? там ж на фото шляпки мухоморів))

Т
Торчок

Ахаха...красава!

1
1234

До 16.42 Ти вседи в кінці своїх комментів ся подписуєш однаково чи тільки в "геніальних"?!)) Йди упий паленки, то твоя гарантія шо інше тебе ніколи не зацікавить. Але од неї є один мінус, ти ніколи не спинишся писати єресь, навіть якщо тема обговорення тобі взагалі невідома!! Головне ж потарабанити по клаві, а все інше не важливо, вірно ж?!

Д1
До 1234

Я вижу ти дуже обізнаний в темі психотропів і галюциногенів. В твої мами ти майже найрозумніший син. Д- об

Ш
Шаркань

За останніми даними, цією парою виявилися Ромаріо і Шоні Майдаун.

1
1234

Знаючий, таким сомарам як ти світофори все жовтим мигають шоб ти почував себе вседи як на діско)) Перед тим як писати єресь почитай мало, бо в порівнянні з сучасною хімією, якою вбивають себе люди із-за дешевизни, грибочки то самоє малоє шо може "трохи розмалювати світ" !! Передові інститути світу проводять дослідження псилоцибіну для лікування деменції, Альцгеймера та Паркінсона, але простіше завалити всі полиці легальним алкоголем і не сильно напрягатись ловити бариг які торгують дійсно небезпечними речовинами.

Ч
чиновник

Ненавидишь ли ты иранцев?

З
Знаю

Гриби псилоциїди, передознеш нима і будеш світлофорам посміхатись все життя яке попереду.

Читайте також