Благодійна крамниця "Все за дякую" допомогла майже півтисячі нужденним сім'ям Закарпаття

18
2

Про підсумки першого місяця роботи єдиної на Закарпатті благодійної крамниці в соцмережі Facebook розповіла Світлана Самойлюк.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що наприкінці січня в Мукачеві відкрилася благодійна крамниця "Все за дякую".

Так, за місяць своєї діяльності ця крамниця змогла одягнути та взути 490 нужденних закарпатських сімей.

Ми безоплатно віддали 3354 кг. одягу, взуття та іграшки. Крім того роздали коляски, дитячі ліжка, манежи, посуд, меблі, техніку, автокрісла, гойдалки, велосипеди та багато іншого, що нам приносили.

За перший місяць роботи благодійна крамниця "Все за дякую" отримала від краян 2543 кг одягу та інших потрібних для багатьох речей.

Якщо хтось бажає поділитися речами - їх можна принести за адресою вулиця Миру 10, або зателефонувавши 0958771718.


"Всім хто долучився до втілення цього проєкту від мене особисто, від команди, від волонтерів та особливе ДЯКУЮ від тих людей, які завдяки ВАМ вже не турбуються про те, в що одягти чи взути себе та своїх дітей, та вирішенню багато інших потреб сім’ї, які ми здатні вирішити завдяки ВАМ!!!!! А ще дякую від природи, за часткове вирішення екоброблеми краю за повторне використання речей, які б могли опинитися на місцевому сміттєзвалищі", — додає Sveta Samoilyuk.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

7
777

Дійсно приємна новина. Дай Бог вам дівчата здоров'я, та успіхів!

М
Мукачівка

Приємно читати такі новини! Дівчатка молодці, що організували. Є багато добрих людей, готових допомогти іншим. Всім людям, хто приносить речі - подяка. Це дійсно величезна допомога для сімей з малим доходом. Будьте здоровенькі і так тримати!)

Читайте також