Блефаропластика: лазер проти віку

29
0

Якщо у людини навислі повіки і мішки під очима — це вірна ознака тяжкого життя і поважного віку.

На жаль чарівними кремами і фейсбілдінгом проблему не вирішити. Київська клініка Gold Laser з успіхом проводить операції з пластики повік: https://goldlaser.com.ua/nashi-uslugi/plastika-litsa/lazernaya-blefaroplastika. Омолодження, корекція розрізу очей, усунення асиметрії — лазерна блефаропластика робить дива. Результат приголомшує — людина стає молодшою на кілька десятків років. Як це працює?

Видалити зайве

З часом шкіра розтягується і за законом Ньютона починає сповзати вниз - виникає класичний гравітаційний птоз. В районі очей жирові клітини збільшуються в обсязі і заповнюють собою весь простір. Так виникають грижі повік і мішки під очима.

Під час операції хірург видаляє надлишки жиру і шкіри, формує нову складку віка і повертає молодість. Адіпоциди (жирові клітини) не синтезуються заново, тому ризик виникнення нової грижі мізерно малий.

Лазер проти скальпеля

Область очей вкрай делікатне місце, тому в клініці для проведення процедури застосовують лазер. Промінь не травмує тканини і не викликає кровотечі. Лазерна блефаропластика — найпопулярніша процедура Японії. Під впливом аніме молодь масово міняє азіатський розріз очей і формує європейську складку повік. Перевага лазерної методики — надточність, мінімум ризику і швидка регенерація тканин без шрамів. Транскон'юнктивальна методика зовсім не залишає слідів на шкірі.

До і після процедури

Потрібна консультація пластичного хірурга і офтальмолога, ряд аналізів. За два дні необхідно відмовитися від алкоголю, препаратів, що знижують згортання крові і носіння контактних лінз.

Блефаропластика проводиться в обладнаній операційній клініці. При проведенні верхньої пластики повік допустима місцева анестезія. У разі нижньої і кругової пластики потрібен загальний наркоз: неконтрольований викид адреналіну може затягнути процес реабілітації.

Очі пацієнта прикриті спеціальними лінзами. Після видалення надлишків жиру і шкіри лікар накладає косметичний шов і компрес проти набряку.

Шви знімають через 7 днів. Остаточний результат оцінюється після повної регенерації тканин, на це йде місяць. На цей час краще відмовитися від важких фізичних навантажень і відвідування сауни.

Процедура триває від 30 хвилин до 2 годин. Обличчя стає молодше на десятки років.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також