Блендер: розумний помічник на вашій кухні

16
0

Як всім відомо, нині використовується величезна кількість кухонного приладдя, комбайнів та різних машин, які вже встигли стати дійсно незамінними помічниками кухаря.

А одним з найбільш функціональних пристроїв, які можуть допомогти у процесі приготування різних страв, є блендер, який служить для подрібнення і збивання їжі. З його допомогою також можна легко, і при цьому дуже швидко, приготувати пюре або навіть збити шматочки льоду.

Офіційний сайт Tefal в Україні (https://www.tefal.ua/ru/ОБРАБОТКА-ПРОДУКТОВ/Погружные-блендеры/c/handblend-stick%2Bmixr) гарантує якість і надійність техніки, посуду та аксесуарів. На сайті tefal.ua можна знайти офіційних дистриб’юторів та замовити продукцію з гарантією ремонту та обміну за європейськими стандартами.

Види блендерів

При виборі цього «розумного помічника» слід подумати над тим, для чого він вам потрібен і з якою метою ви його використовуватимете. Адже на ринку представлено два види блендерів.

  1. Стаціонарний блендер. Зазвичай стане в пригоді при змішуванні коктейлів або для того, щоб розколоти лід. Стаціонарний блендер дуже зручний у використанні. Адже варто просто натиснути на кнопку, щоб через кілька миттєвостей отримати потрібну суміш, не докладаючи до цього жодних зусиль. Мабуть головною перевагою є функція самоочищення блендера, яка вбудована практично в кожну модель. Чаша даного пристрою може бути як скляна, так і пластмасова. За ціною блендери з пластмасовою чашею дешевші. Але вони також є дуже якісними. До того ж, якщо раптом чаша розіб’ється — замінити її буде не так проблематично, як скляну. Ну а скляна чаша, в свою чергу, не піддається впливу запаху і зміни кольору.
  2. Занурювальний блендер. Дана модель найчастіше використовується, коли потрібно посікти різні інгредієнти. Якщо необхідно нарізати фрукти до святкового столу або ж подрібнити м’ясо, щоб отримати фарш — він стане незамінним. Переваги даного пристрою полягають в тому, що його можна використовувати в роботі з абсолютно різними ємностями. Цей блендер виготовлено у формі «ноги», яка може бути як пластмасовою, так і залізною. При використанні його тримають у руці, занурюючи в потрібну ємність. При цьому його дуже зручно зберігати на кухні, оскільки він займає зовсім небагато місця. При покупці такого пристрою зверніть увагу на те, щоб з ним в комплекті також було передбачено різноманітні насадки (усі вони призначені для різних цілей).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також