Блохіну відмовили у присвоєнні звання Герой України

11
2

Після чемпіонату світу з футболу 2006 року, де збірна України увійшла до вісімки кращих команд планети, наставника українців Олега Блохіна висували на звання Герой України, яке він так і не отримав.

Про це розповів сам Блохін в програмі "В гостях у Гордона".

"Після ЧС в Німеччині хтось подавав документи, щоб нагородити мене званням Герой України. Але далі справа не пішла, комусь це було не потрібно", - розповів Блохін.

Єдину ж нагороду яку б хотів отримати Блохін, так це таблички на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві з прізвищами гравців, які творили історію українського футболу.

Коментарі

Ю
Юрій

Кусі, ці "звання" не ющ дискредитував, а ще совєцькі партработнічькі. Хто краще (довше, глибше, веселіше...) лизав - той і заслужив.

К
Кусi

Ющенко настiльки дискридитував звання "Герой Украiни", що дiстати його означае стати в один ряд iз зрадниками i рiзним непотрiбом. Так що для Блохiна навiть краще, що його iмя незаплямували якiсь "доброхоти". Так само Ющенком знецiнено звання "Народний артист Украiни", бо якi такi "великi заслуги" у мистецтвi мають "майданута" Бурмака i "дико танцююча" Руслана Лижичко ?

Читайте також