Блокувальникам КПП «Ужгород» запропонували окрему смугу для «пересічок», але ті відмовились

4
49

Активісти планують зібрати однодумців з інших областей і вже за декілька днів продовжити мітинги в Києві.

Вчора, 19 вересня, відбулась зустріч мітингувальників з представниками СБУ та новим керівником поліції Романом Стефанишиним.

Активістам запропонували забезпечити окрему смугу на КПП «Ужгород» для тих, хто кожні 5 днів робить «пересічку». Але організатори протестів відмовились, зазначивши, що вимагають змін в законодавстві, що має спростити процес «пересічок» для мешканців всіх областей, передає Громадське Закарпаття.

Також активісти повідомили, що за два дні збираються однодумці з усієї України для проведення мітингу пісд стінами Уряду в Києві.
Нагадаємо, КПП "Ужгород" на кордоні із Словаччиною водії блокують вже третю добу.

Коментарі

Л
Львівчик

одноразовий транзит зробити . Хто хоче нехай розмитнюе . А 8-15 річні корита не пускати

ДП
до Піштия

Я лічно знаву піштия, то він не має ніфіга окрім жони дурної!так що не пи№ди дурню ош у тебе фольксваген!хіба тобі лиш сниться!

Н
Неизвестная

Предложили им отдельную полосу,а им и этого мало!!За чем тогда покупали свои корыта???Покупают там металолом за копейки,жалея денег на растаможку.Тут покупайте нормальные машины и не жалуйтесь.Ничего не хотите делать,только на шару жить.Из за купки дебилов нормальные люди должны думать,как границу пересечь.Жесть просто!

Б
босс

им не поняти бо в самих даже авто нема за то жаба и давить ...вот в чом проблема

ЗТ
З Тернополя

Молодці хлопці. А ті курви що слиньми ся давлоять,най йдуть до сраки. Воно курва каже що мерс за пятку баксів куплений в ЄС ,то гівно. Але такий самий мерс в україні коштує 15. Ви то курви розумієте?

П
паромщик

я за вас прийдеме на бограч

В
ВАЗ

Куплю автомобіль ВАЗ 2106 в хорошому стані не дорого кінцева ціна 10 000 грн.

С
Ск

Шо за люди гавнюки ті шо пишуть таке "сам не гам і другому не дам", а хлопці молодці ці , бо це не держава а будар!!!

К
Копчо

Не знаєте як рішити,воєнкома з повістками туда чи ветеранів АТО таких же як хабарника-ветлікаря зловили,чи просто створити спільну групу з поліції і митної варти і дочекатися щоб 5-и денний термін їхнього перебування в Укр закінчився тоді протоколи на них поскладати і забрати ту рухлядь яка ламається на дорогах держ значення. А Павло Павлов бачу там авторитет,наверно нанюханий після дискотеки прийшов,забув як йому "знаному вАлАнтеру" писки били,оборотень хероф а не волонтер

М
Микола

Раніше просили створити смугу для пересічників,а зараз вам вже мало тої смуги?! "Хотяби місяць хочуть", губа не лопне. Розтаможку знизили,купуйте нормальні машини Євро-5 і будьте як всі,бо 99% із вас то лодарі і марнотрати,люди в робочі дні на роботі працюють а ви там бограчі варите вже 3-тю сутку! Ліса повирубали такі ж хитрожопі як ви,а зараз від повіней дохнете,точно так і з тими SK коритами,навезете сюда гниллі і металолома,тільки аварійні ситуації будете створювати бо тот цурпак стоїть як Айфон тай його не жалко та ще й копоті з вихлопних тут накидаєте,а дихати хто буде ??? Вам же пох на всіх,головне щоб на шару жити і чим подешевше,в SK хороші машини кощтують майже стільки скільки вже і в Україні,кокоти вам хлам скидують за копійки щоб податки за шкідливі викиди не платити,а ви черті думаєте що то "прелєсті європи,дешеві автомобілі". Пора вже вирішувати цю ситуацію, копачів бурштину розогнали,а цих що в жопу цілувати будете,упрашувати,може купіть їм всім по розтаможеній машині???

ДН
для ненавижу_пересєчки

Може проблема не в "пересічниках",а в законах цієї долбанутої держави???

Р
Руснак

Хлопці молодці, добивайтеся! Коли вже в нас машина стане средством передвіженія, а не розкощю? Інформову, ош я маву іномарку на укрномерах, но копивім на ниї почти 20 року, обы го побило, за якоєсь жилізо 20 року утказувати субі і сім'і.Айбо все равно то ізнос машины, то нашоє дерьмотопливо, то наші путі і з каждым роком жілізо старіє. Я бы с удовольствієм з часом поміняв на штось дрогоє, но стоящоє. Айбо не поміняву бо не зароблю. Я роблю чесно, перебачте красти неваловшен.Та чуму поддержуєте сю державу котра із вас сміхоєся.Олігархам євроасоціацію мош пудписати, а народови доступну розтаможку не мош? Пуйдуть гроші в бюджет, боде регістрація авто, не бодуть безнаказано літати. Лем не бодуть куповати корыта вазы і ланосы, а то упаде доход у злодію при власти. Неудобства на граници? Так є, айбо на майдані три місяці не такоєся творило.Льоди пуддержіть свуй наруд, не обзывайте їх. Мы всі жебраки у сюй державі.Ракошинці перекрывали трасу проти звірської ціны на газ, а той тоже ся з них см

Н
ненавижу_пересєчки

я возився на такій машині рік, потом треба було на "пересєчки" ходити. ну шо вам сказати, хватило мене на 1.5 місяця. продав нахрен за копійти бо то брєд возитися кажді пару днів. тот час того не стоіть. побзерайте які границі забиті, люди ся там бити скоро начнуть через то шо такі очереді. оби проїхати дньом треба 4-5 годин у черзі стояти. а чого? бо чоткі пацики на цуравих бехах ідуть на пересєчку. пошкодуйте свій час і тих людей і викиньте ті цураві машини. машина под тебе має подстрайоватися а не ти под ниї…

М
Микола

На Тойоту однорічну грошей має 0.1% Українців....туй тема не про 1 річні машина а про 10 річні або 15 річні на якого мож ще назберати ті 3 або 4 тисячі Євро

П
Пітьо

Я про 1-річну не говорив, бо не знаю таких дурнів що купують машину і через рік продають. Машина з салону виїхала і вже 20%, втратила. Да і не забувай що наші мажорчики на укр номерах 80% в кредитах і далеко не на 1 рік.

ПБ
Пішто бачі

Пітьо , ти дурак? Тойота 1 річна в Словакії коштує як Тойота 1 річна в україні.... Що ми втратимо?

П
Пітьо

Да і разом з розтаможкою запретити транзит для своїх громадян от і всі проблеми.

П
Пітьо

В Українї близько 800к таких машин, зробіть розтаможки 250євро то й кредити просити не треба + реальне вливання в економіку, бо кроме розтаможки їм прийдеся і обов'язкову страховку по 300 грн мінімум купувати, а хто за бугор їздить то щи й грін карту. Але то не мільярд який мож попиляти, то реально бабки в бюджет впадуть.

П
Пітьо

Ох і открилась алочна сутність наших людей по коментах. Вониб хотіли дешевих машин, лем переживають, що з своїм національним черметом робити будуть. Бо кіть отмінять дикі розтаможки то жигуль буде стояти як файной чеськой пиво. Та й переживають і тоті які по 20к давали за місупісі і тійоти бо вони стануть у ціні як типирь жигулі. Зато так і бризкавуться пінов, але не думавуть про майбутнє що як їх машина стане черметом то за рук з такої бомжатської зарплати як є в Українї купить собі норм машину.

П
Пжд

Понакупляли бударів словацьких тепер мозги пудрять. Небуде на чому китай возити...

ПБ
Пішто Бачі

та ви відео подивіться з місця події... ну там реально одно бидло на черметах.. форсує на білій гнилій бесі... я думав що кузов там ся і лише)

Р
РР

коби шо не говорив але большенство машин на наших номерах і не важно вази чи іномарики,А ВИ паску..ди хитрожопі хочете йти по головах своїх побратимів,не щитаючися з ними шо вони потіряють свої кошти кіть приймуть закон для вас.. . Та чи ви не бидлота ?? БРАТ НА БРАТА? Та ідуть добийтеся би у нас в салонах вази стояли нові по 1 тис доларів а іномарка в середньому 7 та фіг з ним уже здам свій тазік на желізо докладу ті пару доларів та куплю си нового вазіка чи подзбераю на іномарку. або ви би хотіли собі нагнати отработаний хлам за купійки з єс а остальні най дальше купують сенси по 7тисз салона кіть не мають другої возможності да?? ФРАС БИ ВАМ БОВ НЕРОБИ.

ПБ
Пішто Бачі

поліс не завжди має зворотню дію

П
піштійови

та тоди і у вас ние страховки кіть самі ремонтіруете)))

Ч
Чужому

я то і пишу ош яка би не бола машина-она мае боти тех.ісправна. мені се тоже дуже інтересно ош чому лем до пять років мож.най женуть любу айбо пак най і позиравуть за нив. та не мож-бо шпаргу затігавуть каждий динь.

ПБ
Пішто Бачі

до тих ко пукає про вази... я на Фольксови 2014 , брав з салона... А ви СК влупитеся на свойому цурю... страховки нема, грошей нема... ремонтуй сам...

М
ммм

Чужий супер,всьо правильно скузано!!!!!!! хоть хтось тут нормально мислить

В
Ваз

Пару років назат купивім ваз 14ку за 6300$ уклавім у неї купу грошей кожний тиждень шось ламалось, по кругу бескінєчно. Продав весною за 3200$ купив фольсвагена поміняв масла ричаги ролики все що потрібно і вуаля три місяці жодних серйозних ремонтів, я радуюсь ненарадуюсь. Тільки ті прокляті 5ть днів все портять(

Ч
Чужий

Ну і коменти. Кось си задав вопрос чого ми на пазіках і газелях і жигулях їздиме? Файно в пазику да? Не ліпше в мерцедесі каросі чи новому ікарусі??га? Нет оно тут буде трипати про укр номера ітд. Люба даже сама розвалена іномарка ліпша в сто раз за рус автопром. Люба євро чотири чи навіть три (а таких одиниці) менше приносить вреда закарпаттю чим первак на 80 бензині з продертою вохлопною!!!Тепер далі люба іномарка даже та сама цурава має якісь аєрбеги і ліпшу безпеку ніж первак, сімка, 99ка ітд. Отстояти хлопці мусять. Дай їм сил і витримки! Жити треба достойно!

0
0077

Я в шоці з нашої поліції, замість того щоб навести порядок з ними, та зайнятись своїми прямими службовими обовязками вони шось там "пропонують". Цікаво подивитись як новий керівник вирішить це питання, чи навпаки зробить його проблемою державного рівня.

П
Правильно,хлопці

Добивайтеся свого. В цій конченій державі владі пох на громадян!

С
Степану

айбо нереальна ціна на розтаможку авать на нову машину.

О
омнон

ті ко пише шо у власників ваз рве пукани бо пару років тому переплатили за конзерви,хотів би я відіти як би ви говорили коли людина тяжким трудом заробила ті 5тис та купила собі ту пріору яка тепер стоїть 3 із за таких як ви. А де ви були пару років тому??? Майже ходили пішком іще чи через стікло маршрутки лакомилися наблюдая як чистенький вазік тонірований їде ?? А тепер герої великі?? ВОТ запрітили би вобще перебувати в україні на єс номерах,Леше для туристів і кого ловили би на дорогах зразу машину в конфіскат,От кібисьте так потіряли бодай ті 3тис за бмв яке курить по трасі як паравоз бо уже уганяноє та я би відів як би ви ревали.

СК
Степан Крух

Треба вносити зміни до законодавства, вилучати документи на авто при першому в'їзді в Україну, і передавати їх в центр розмитнення, де власник після оплати мита - розмитнення отримає документи. Це найкраща пропозиція, від якої пересічники не зможуть відмовитись, саме цього вони й хотять, а не їздити туди-сюди кожен день.

Ч
читач

Дурдом повний,а що, пересічники пятого дня це якась пільгова група? Це що не такі самі громадяни як інші? Чому держава на забеспечує право на вільне пересування. Мені все одно які там тьорки і хто на тому заробить.Я маю право безперешкодно пересуватися по дорогам та забеспечуйте мої права , а не смолі жвіть. За це з держави зарплату дістаєте.

Х
ххх

Туй діло в другому,мині лічно ние разници,у кого яка машина,у кого які номера.

Х
ххх

При чому туй машина стара не стара,за машинов треба позирати,я кіть увідів у німцях мерса років 50-60 та то уже цурбак,недумаву так,мотор мае файного газду,і ние разници,ко машину випускае ци китай ци німиць....главное не шкодувати обслужувати її.

I
Istvan

А чому "пересічники" мають бути громадянами класу І., що можуть їхати без черги, а інші люди, власники а/м законного придбання - бути громадянами класу ІІ., що мають стояти, як всі, у черзі????

ДШ
Джонис Шатц

Вшитко Вам дай, зарплату, роботу, машину задарь, як при СРСР. Лем робити кіби не траба.

Д
дааа

вижу тут у коментах лохи мерегуються шо поотвальвали за машин на укр номерах сумашетші гроші пару років назад а типирь они подешевіли у трічі і типирь йіхня іномарка така убита нашими дорогами і топливом шо хужі за "тот чермет на іностранних номерах " який розумні люди купили за пару ийзерів не мерегуйтеся усі машини стають черметом

Я
яяя

В. Берлога шановний по лехче...... а туй бля... жигуль з 80 року хоч сказати то супер нова машина яка не мишаэ забрудненню ???хааа ти капец умний вийди на вулицю и озернися яки туй цурбаки ходять на укр номерах

СС
ск супер

я гроши маю...но нашо мени переплачувати а? я липше на ауди буду 2006 року издити а ти изди на лади або на китайцьови ххххапааааааааааааа

ВБ
В. Берлога

Машина завезена з європи до 5 тисяч євро - це мусор який європа не хоче бачити в себе. Це машини які забруднюють навколишне середовище. Це загроза для інших учасників руху. Тому треба з 5 ти знів зменщити до 2. Щоб взагалі відпадало бажання купляти такі машини.

sk номера

Пишти напевно має авто на укр номерах, і чудово розуміє що його Ваз 99ка вже нікому не потрібен! от тому і пише такі коментарі! Так що шановний "ерош Пішта" походу горить у вас одно місце як від тієі відомоі угорської приправи для бограча!

1
123

жебрак то э ты.... а ко маэ СК номера то фоси люди,не идиоти

М
мм

Пішто Бачі йоооййй шотя жаба давть........ но нич скоро вообще сами иностранни номера будуть та вообщетя задавить

Я
яяя

Пишто,та напиши влади оби дала людям достойну роботу,зарплпту та будуть издити на мерсах,як у другых державах,а не ищи из того,шо жебрак соби заробив,та дерти...

ПБ
Пішто Бачі

давайте ще цуря завеземо в країну... коли їде авто з номерами Sk то сразу перед очима будар обосраний з жебраком який хоче понтанутися ))

П
Порошенко

Ууу хлопці молодці !!! я вірю в вас вірю що ви добєтесь свого...хоч я і не маю машини на європейських номерах але також за вас))) з якого це дива ви маєте ходити на пересічку кожні 5 днів?___))) це не вміщяется в голові))))

Читайте також