Блокувальників КПП "Ужгород" розженуть силою?

8
45

Як вдалось вияснити Mukachevo.net, за дві доби блокування місцеві правоохоронні органи так і не змогли вирішити що робити з активістами, які перешкоджають роботі міжнародного пункту пропуску.

У прес-службі прокуратури Закарпаття кореспонденту Mukachevo.net повідомили, що працівниками прокуратури вже зібрані всі докази, опитані свідки, а також знайдено організатора блокування. Всі ці матеріали передано поліції для координації дій.

В свою чергу, у поліції заявляють, що наразі оголошення про підозру ще не було, тому нема підстав для жодних рішучих дій, одним з варіантом яких  може бути розгін активістів. У поліції кажуть, що кримінальне провадження відкрито, збирають матеріали справи.

Окремої уваги заслуговують і дії патрульної поліції, у поле відповідальності яких  якраз і входять адмінправопорушення. Як варіант, машини протестувальників міг би забрати евакуатор і на цьому проблему б вирішили. Однак, представник патрульних у одному з інтерв’ю журналістам спробував пояснити, що евакуатор фізично не може заїхати та місце блокування.

Водночас, у Закарпатській ОДА оприлюднили заяву, що більше на жодні поступки «пересічникам» не підуть, а губернатор Москаль доручив правоохоронцям жорстко навести лад на кордоні.

Нагадаємо, в суботу, 17 вересня, водії автомобілів з іноземними номерами перекрили кордон на КПП "Ужгород".

Коментарі

3
345

Заблокувати дорогу для машин з iноземними номерами не пускати iх на пересiчку На шостий день буде поповненя до бюджета як заплатять штрафи Нормальнi люди неможуть спокiйно перетнути кордон

А
Адвокат

потрібно оприлюднити інформацію який рух вказаного законопроекту в Комітеті Верховної ради

1
123

Хай зроблять плату за проїзд 350 євро в рік і бударі самі пропадуть

П
Пішті

Словаки вже майже ся до дохтора звертавуть бо дакотрим вже і погано від сміху над украми. Чужа країна заробляє на украх, довольна што увезли од них хлам ну і не хлам який загрязняє среду не у них. Достаэ гроші за ТО ну і цигани Михайлівські раді ож гонни на украх заробити. Ну а тепер супер укра - має сердитих люди, перекритий кордон і загружені всі остальні пункти пропуску а ну і саме главне великий 0 до бюджету

С
СВАЛЯВА

МАВ ТАКУ МАШИНУ , ЧЕСНО ХОДИВ НА ПЕРЕСІЧКИ , ЗАДОВБАЛО ПРОДАВ КУПИВ НА НАШИХ НОМЕРАХ . БЛОКУВАЛЬНИКИ КОЗЛИ - ЗНАЛИ НА ШО ЙШЛИ ТО І НЕ ТРЕБА СКУЛИТИ

СН
Слава нації

Слава нації блокує. А Вам слабо???

Н
НАНАШКО

Сайти Балоги раніше ліфчики рвали за пересічку 30 днів...тепер горланять во весь рот, що влада злочинно бездіє і не розганяє пересічників. Для ти лузерів чим гірше - тим краще.

В
Вася

Жеброта концена нафіг розігнати

П
Петя

Треба прирівняти блокування доріг до тероризма

M
Mark

Berjote sebe v zalozniki obycnych ljudej kotorie jedut k semjam naprimer.Pocemu mashiny vozle Verchovnoj rady ne postavite geroi tupye?V Kieve by s Vami bystro spravilis.Bydlo tupoe.

M
mark

Idite blokirovat Verchovnuju radu-urody a ne granicu.Pricjom zdes granica?Nakupili sebe mashin s inostrannymi nomerami-zakon znali?Znali.Tak cto teper zalujeste idioty?

rem долбо%об

rem ти псих?_ то в голову стріляти то в спину) може піди провірь психіку

R
rem

Стріляти в голову.

ІД
Із-за Дона

Один уже "гарант" наганяв на людей беркут на майдані. Де є ? Праввильно у Ростові. Другий хоче нагнати СБУ ??? Не правильно. З людьми треба рахуватися. Більшість з них і голосувала за нього. А він і не думає про людей дбати. Варіантів з пересічкою є уйма. Але наша влада назло не хоче щось зробити добре для людей

А
Автор

Цей Колесников коли навчиться говорити українською ? Ну й начальника митниці прислали на Закарпаття, дибіл дибілом. Прикордонники на це не підуть, однозначно. А перекривальників потрібно раком ставити, щоб дурно було. Пацкан з Балогою їм обіцяли ? Так ідіть до них, хто дав право перекривати державний кордон, сволота ?

СК
Степан Крук

Тут хтось мені у двійники набивається, але народ розумний, розбереться. Стосовно акції СБУ інформації не маю. Бють тих, хто робить фізичну непокору правоохоронцям. Скоріше всього сторони домовляться і розійдуться.

Р
Руснак

Хлопці-пересічники, назвіться "Автомайдан". Тым усе дозволено. Увидите нико вас не кіне.

СК
Степан Крук

Коментар нижче я писав.

СК
Степан Крух

Через годину все закнічиться, говорять, що СБ отримала наказ розчистити кордон. Бідні пересічники, будуть їх бити, нє?

П
П.В.В.

Шановний опонент! Я не "Товарищ", а жінка, це по-перше. Хочете грубити по-російськи- то на схід будь-ласка. Не "ТЕБЕ", а ВАМ, я Вас особисто не знаю. Копіть Ви, а в мене коштів достатньо для моїх потреб. Що хочу - те й купую і де хочу. Треба знайти вихід із ситуації, а не займатися хамством.

СК
Степан Крук

Коментар нижче я не писав.

СК
Степан Крух

Рейсові автобуси їздять, не обманюйте стільки

В
Варош

Йолопы, кідь не хочете каждих п'ять дну ходити на пересечку, йдіть вчити мадярську, дустанете паспорт і буде вам щастя

СК
Степан Крук

Ще раз! Світ влаштований так, що кожний живе виходячи із свох матеріальних можливостей. Іншого не дано. Тому всякі намагання обійти цю делему закінчуються суцільними життєвими "пересічками"

ДП
До П.В.В.

Товарищ не понимает. Тебе Степа объяснил. Нет денег - копи дальше. Нечего было ситуации складывать.

П
П.В.В.

Відповідь Степану Круку, Не всі мають можливість придбати автомобілі (здається) до 5років. Треба виходити із ситуації яка вже склалася, бо у кожного своя правда. Щоб не терпіти черг на кордоні треба: 1. Зробити пересічку хоча б раз на місяць. 2. Зробити (як у Львові) окрему смугу для пересічки - про що до речі озвучив пан Колесніков. Йому респект.

СК
Степан Крук -П,В,В

Українцям надали право купити за кордоном автомобіль, сплатити за нього ввізне мито. Точка. Але українців ніхто не зобовязував терпіти черги на кордонах із-за хитрожопих пересічників. Сплати мито, зерегіструй авто і возися на здоровя!

П
П.В.В.

Якщо влада не чує народ, то потрібні такі радикальні дії! Українцям надали право придбати майно (автомобілі) за кордоном, то нехай держава спростить процедуру перетину кордону хоча б раз на місяць, бо назад вже дорого немає Самі ж можновладці не стоять у чергах, а їздять по зеленому коридору, а із-за пересічників у чергах стоять у всі інші. Борітеся, поборете.

П
Порошенко

Москалику час прощятись!!!! не рекомендую таке робити !! зробите тількі гірше собі!!!

СК
Степан Крук

Що цікавоє Кримінальну справу порушено. Згідно чинного законодавства засіб злочину ( в даному випадку автомобіль, саме автівками блокувалася міжнародна траса) підлягають конфіскації.

В
Вася

Треба "поламаний"танк у якого заклинив газ...

Y
yurii

Пусть примут чтоб гаи ставили на временный учет и будут вам и деньги и контроль....

К
КПП

ХТО ХОЧЕ ПРОТЕСТУВАТИ НЕХАЙ ІДУ ДО ОДА МИТНИЦЮ І ТАК ДАЛЬШЕ А ДОРОГУ ПЕРЕКРИВАТИ ЦЕ НЕПРАВЕЛЬНО ЧОМУ ЛЮДИ МАЮ СТОЯТИ ХТО ІДЕ В СЛОВАКІЮ ВОНИ ВИНОВАТІ ЩО БУДАРИ ВИ НАБРАЛИ?

Д1
до 19.09.2016 12:56

ТУТ РОЗГОВОР НЕ ПРО ЛАДИ ШІСТКИ І ТОМУ ПОДІБНЕ.ДІЛО ВСЕ В ТОМУ ЩО НОРМАЛЬНЕ АВТО З 2010+ РОКУ РІЗНИЦЯ З СЛОВАТЧЕНОЮ НЕВИЛИКА ПО ЦІНІ . ХТО КУПИВ НОРМАЛЬНІ МАШИНИ В СЛОВАКАХ ЗАГНАЛИ НА РІК І НА ПЕРЕСІЧКИ НЕХОДЯТЬ. ТУТ ЗІБРАЛАСЯ ГОЛОДНА ЖЕБРОТА ЯКА КУПИЛА ПО 1000-3000 ЄВРО МАШИНИ БУДАРИ Й НЕХОЧУТЬ ХОДИТИ НА ПЕРЕСІЧКИ.ХТО МАЄ МАЛО БІЛЬШЕ 8000-1200 ТИСЯЧ ВОНИ ТУТ НЕХОЧУТЬ КУПИТИ БО ІМ ТРЕБА МЕРС БМВ З 2000-2010 РОКУ ДЛЯ ПОНТІВ СІЛЬСЬКИХ ВОТ А ТАКІ БУДАРИ РОЗМИТНИТИ НЕМОЖНА. КСТАТІ МЕНЕ ДЕРЖАВА НЕЛОХАНУЛА БО Я ЗНАВ НА ШО ЙДУ

ДВ
До вароша

Де збераємесь і що перекриваеме. Чеськой пиіо по євро то не пересічки непонятні, то є діло за яке мож и бограч зварити поки погода добра.

Б
Бийло

Вася тобі і таким як ти скоро тарифи по самі не можу піднімуть. У нас не народ а стадо. То лем на майдан проплачений всі овці збіглися, а так дивлюсь єдиної думки нівкого нема. Москаль попіарівсЯ а тепер силою розганяти хоче, лиш за подстрекание й йому пендриком дати треба. Як увідів що з того нич не вийде і піар нульовий то й ррзігнати мож. Ох чуствую цирк буде ще тот:)

В
Василь

А ЧОМУ Я МАЮ ОБІЖАТИ КПП ІХАТИ НА ІНШІ БО ТУТ КУЧКА ЖЕБРОТИ ВЗЯЛА БУДАРИ ЗНАЛИ НА ШО ЙШЛИ НА 5 ДНІВ А ТУТ ІМ ШОСЬ НЕПОДОБАЮТЬСЯ.

ДВ
до василь

якшо ті маши на слов ном будари то наші шістки перваки десятки лади і іномарки виганяні і убиті на наших дорогах машини і ти радуєшся шо ти є щасливий власник ще хужого тільки на укр номерах і тебе лоханули і забрали від тебе 5000 євро наша влада то ти дуже розумний чоловік

П
пропоную

раз є вже зібрані всі докази, опитані свідки, а також знайдено організатора блокування то шо ще не найшли такого смільчака смертника піти і арештувати тих мітингувальників навіть хай візьмуть василя тут нище у коментах хоче розганяти тай у перед

В
Варош

Чого чеськой пиво в празі стоїть ядно євро, а в наших бадиках по три продавуть? Йдеме всі перекриємо даякий переходу, хто любить чеськой пиво

И
ива

приходи петушара разгони,а то в интернете писать ты смелый

ХЯ
Хто я

А люди яким треба в Словаччину за людей вони не рахують?

СК
Степан Крук

Будуть дебати у всі дірки!!!

В
Василь

Треаба взагалі обєднатися хто проти тих авто піти й розігнати нафіг

В
Василь

Правельно треба нафіг розігнати ту бикоту на бударах.Я звичайно непілтримаю Россію але там би за таке бистренько пошиї надавали й розігнали.У нас кому що не любиться навчилися перекривати.Війна йде а вони перекривають не за тарифи зарплати а машини ім подавай

Читайте також