Блокувальники домовились з владою про спрощене оформлення «пересічників» на КПП «Ужгород»

7
23

Таким є результат перемовин, що відбулись сьогодні зранку в Закарпатській ОДА між активістами та обласною владою.

За словами організатора блокування Павла Павлова, тепер «пересічка» на пункті пропуску «Ужгород» буде відбуватись по-новому. У будівлі, що знаходиться з лівого боку при в’їзді на КПП (де раніше оформлялись каміони) будуть організовані додаткові наряди митників для оформлення «пересічок».

«Під’їжджаючи до прикордонника людина повідомляє, що їде на пересічку, і прикордонник одразу, без виписки пропускних талонів, направляє громадянина в ліву сторону, а саме до цієї будівлі, там людина на місці оформляє належне авто, розвертається і зразу виїжджає. Якщо людина повідомляє, що їде в Словаччину, їй виписують пропускний талон і вона їде в Словаччину», - пояснив автовласник.

Нагадаємо, вчора КПП "Ужгород" вдруге заблокували власники авто з іноземною реєстрацією. Вимагали вирішити проблему "пересічок".

Mukachevo.net

Коментарі

ЯЗ
Янко з Березного

Павло Павлов активіст??? Мої вже кури поздихали з сміху. Боюся щоб моя корова це не чула, бо шкода її

М
міша

дякую активістам:)

М
Мукачево

А як на рахунок КПП Лужанка? Там буде теж буде спрощене оформлення пересічників?

:
:)

Дебільна країна сама ж примушує дебільними законами своїх громадян робити паспорти різних країн ЄС. А потім тупі чиновники ниють, що це дуже неправильно. Нехай би вже розвалилося це непорозуміння під назвою хохляндія.

Й
йов

мае бути ціна на авто тка як в европі і тоді ніякі пересічки непотрібні

Т
Та

Як усе - подвійні стандарти. Ми хочемо, щоб держава нам щось давала - пенсії, соціальні виплати, дотувала ціну на газ, лікувала, ловила злочинців, а давати державі ніхто нічого не збирається. "Ми що, дурні? Хай "лохи" платять податки, мита і т.д.", а ми будемо "крутитися", обманювати державу, їздити "на іноземних номерах" і так усе. Питання в тому, що коли ніхто не хоче покласти, то не можна буде і взяти.

1
123

мало того шо найо*ують митноє законодавство та щи й ультимати кладуть))) алах акбар!

ВР
Веселые ребята

Ну вот и докатились, поздравляю! Что сеяли — то жнем теперь везде, За что боролись — то и получаем. И это называется — звездец…

ЛН
лохам на ск номерах

поводити вам залупою по губам..й доста вам..а ко туй ся розпинає за жеброту,так то ви жеброта і є,на цуравих гримлячих тазиках ся суваєте,й 95% з вас то горні олені з сіл...які тупі як дуговки й про правила не мають ніякого поняття.

М
Михайло

Діма Чижмарь лошара ТИ конкретний досі не рузумієш як наш народ лохають! Катайся на жигулю!

Г
гр

Помічник депутата: це суттєво поповнить держбюджет України буть реалістом!!!який бюджет в україні є бюджет??? Де він???в чиновниках в "ОБОРОТІ" Ми маємо їздити скільки хочемо і на яких хочемо номерех!!! це наша країна а свої правила росказуй в себе дома!!!

ПД
Помічник депутата.

Пересічка має бути раз у рік на 5 днів до нас. Заїхав до матері чи батька, випив кружку холодної води, помив руки від запаху, передихнув. Показався усім який крутий і назад на рік у ту країну, звідки автоматичний мобіль. Хочеш більше бути - плати пеньонзу за кожен день перербування на теренах Незалежної. За день перебування по 100 ойро. Вважаю, що це суттєво поповнить держбюджет України.

Ю
юрко

я за те шоби їм ще пічать на чоло поклали.приїхав і нарас витко коли пересічку робив.

5
555

да от дебили и що добилися.

Г
гр

Ідея хороша:))ЗачЁт:)

М
мало

треба продовжити блокування, та домогтися виїзду на дім митників, щоб пролонгували транзит по місцю знаходженню авто, також зменшити час транзитного перебування до 3 днів з 5. PS: У випадку якщо авто не знайдено і транзит не пролонговано, штрафувати митну службу на 500 нмдг на користь водія транзитного авто

Г
гр

ГРАМОТНОСТЬ:)

В
Віталь

ще забули про намальваних блондинок з ботоксними губами "аля света"

В
Віталь

Дуже влучний коментар від Діми, тільки забув про блондинок з намальваними ботоксними губами і у біноклях.

Г
гр

нуууу краще ніж нічого)) дякую Організаторам ))

М
мукачівець

Так лем думать жебрак а водь DEBIL

ДД
до Діми

ти правий на всі сто...даже добавити нічого не мож

ДЧ
Дима Чижмарь

Маразм крепчает товарищи!!! Так зробіть ім вже електрону пересічку, типу відправ смс з текстом "я робить не хочу, проте дуже хочу іздити на беемве. Персональний код:654# КАДУМ ЙИПУТ Я" і система автоматично, по номеру телефону і персональному коду зробить пролонгацію на 5-ть днів, типу авто ще "в транзиті", на територіі неньки. Таким чином кордон розвантажиться, а небриті крутелики з товстими дупами і окулярами на пів морди будуть далі з великим гонором возитися і порушувати правила дорожнього руху на беемве, порше, вольво ітд. А ми спокійно, без дибільних черг будемо іздити до Словаччини. Як результат - всі будуть задоволенні, як слони;-)

Читайте також